„Hozzászólása nem más, mint egy reménytelen küzdelem az ésszel” – így szúrt oda Orbán Viktor a Momentum elnökének (VIDEÓ)

2023. szeptember 25. 20:24

Gelencsér Ferenc a Parlamentben kérdezte a miniszterelnököt.

2023. szeptember 25. 20:24

Elkezdődött az őszi parlamenti ülésszak, így lehetősége volt az országgyűlési képviselőknek feltenni az országot érintő legégetőbb kérdéseiket Orbán Viktor miniszterelnöknek. 

Gelencsér Ferenc is élt a lehetőséggel, és a következő kérdést intézte Orbán Viktorhoz: 

„Várjuk miniszterelnök úr kemény, felháborodott, elítélő válaszát azért, mert Vlagyimir Putyin olyan orosz tankönyvet íratott, 

amiben 1956 szabadságharcosait fasisztáknak állítják be. Mitől fél ennyire a miniszterelnök? Talán nem attól, hogy előkerülnek egy moszkvai irattárból az Ön rendszerváltás előtt végzett politikai tevékenységei?”

A miniszterelnök gyorsan meg is válaszolta Gelencsér kérdését: 

„Gelencsér képviselőtársamnak is szerettem volna válaszolni, de úgy láttam, hogy az ő hozzászólása nem más, mint 

egy reménytelen küzdelem az értelemmel. Ezzel nem tudok mit kezdeni, de szurkolok neki.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. október 05. 07:49
Ha az "államférfi" megértette volna a finom iróniát elbujdosott volna a Bakonyba betyárnak, de csak üdvözülten vigyorgott....
moricka13-3
2023. szeptember 27. 06:47
Annál, hogy Gelencsér Ferenc pártelnök momentán "nagyon elb.......-ta", sokkal nagyobb probléma, hogy államférfi kényszerképzetében még csak nem is normális.
iimre
2023. szeptember 27. 01:32
"mreinstand szept. 26. 05:29 Már hosszú ideje érdemben semmiféle választ nem hajlandó adni a geci." "Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit csinálok" by Orbán És azt tesszük, ezért van 13 éve helyzetben a nemzeti kormány, és ugyanezért habzik a szád… :DDD
Palatin
2023. szeptember 26. 18:33
Elképesztö, hogy vannak emberek, akik ilyen Gelecsér-féle idióta figurákat képesek támogatni. Nagy sötétség uralkodik még a magyarok jelentös részének a fejében. Egész Európában nincs ilyen aljas, szélsöbal, zsigereiben is bolsi belsö ellenség, mint a hazaáruló gyurcsányista ellentábor Magyarországon. Tele vagyunk árulókkal. A moszkoviták leszármazottai a mai brüsszeliták. Más országokban az ellenzék is az ország érdekeiért dolgozik, Magyarországon a magyar érdekek ellen. Gyurcsány a kormányt és vele a magyarokat az ellenségének tartja. A gyurcsányista ellenzék állandó támadásai, rágalmai, hazugságai nemcsak óriási gazdasági károkat okoznak az országnak, hanem RONTJÁK A KÖZHANGULATOT, FOKOZZÁK AZ ORSZÁGBAN AZ EMBEREK ÁLTALÁNOS BELSÖ NYUGTALANSÁGÁT ÉS EZZEL AZ AGRESSZÍV POTENCIÁLT IS. A DK ORSZÁGOS STRESSZ-ÁLLAPOTOT IDÉZ ELÖ. A DK egy felforgató szervezet. A társadalmat meg kell védeni az ideológiai kártevöktöl, zavarkeltöktöl is. Gyurcsány egy fertözö góc, egy méregkapszula
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!