Szó szerint a csodán múlt a frontális ütközés (VIDEÓ)

2023. december 24. 17:35

„Szerencsém, hogy a gázt elvettem és át tudtam menni a másik sávba, így elkerültem az ütközést” – számolt be az esetről a sofőr.

2023. december 24. 17:35

A Budapesti Autósok egyik olvasója egy döbbenetes eseményről számolt be. Azt írta, hogy az út jeges és csúszós volt, amelyet egy másik autó sofőrje nem tudott kezelni.

Nagyon közel volt az, hogy frontálisan találkozzunk.

Ebben az esetben volt annyi szerencsém, hogy a gázt elvettem és át tudtam menni a másik sávba, így elkerültem az ütközést. Miután meg tudtam állni visszamentem az autóhoz, ami az oldalán volt. Az úriembert ki tudtuk szedni! Két másik autós is megállt segíteni” – írta az olvasó.

„Az úrnak semmi komolyabb baja nem lett de a karácsonya sajnos ezt követően lehet nem lesz a legfelhőtlenebb” – derült ki az üzenetből.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 25. 01:38
"Szó szerint a csodán múlt a frontális ütközés" A cikkcímadó ember szokás szerint hülye, kretén, debil, durák egy személyben. Meg még retardált is. Intellektuális képességei nem érik el a korának megfelelő szintet. Valakinek a valakije lehet, hogy ilyen állása van. Kizárt, hogy a képességei alapján választották ki 30 jelentkező közül. Ott fogtak valaki gyakornokot, aki nem kér fizetést. :-(
Akitlosz
2023. december 25. 01:23
Jóvanna! Nem direkt volt. A legjobb családban is előfordulhat az ilyen.
zsolti123
2023. december 24. 20:09
A furgon hátsókerék meghajtású? Van, aki azt sem tudja , melyik kereket hajtja a motor.
zsolti123
2023. december 24. 20:07
Honnan lehet tudni, hány éves a felborult furgon vezetője?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!