Schiffer: Európában a legszemetebb, legképmutatóbb árulást a német Zöldek hajtották végre (VIDEÓ)

2023. december 12. 09:46

Az egykori politikus arról is beszélt, hogy az elektromosautó-ipar körüli hisztéria „a zöld szemfényvesztésnek az iskolapéldája”.

2023. december 12. 09:46

Nemrég Schiffer András, egykori LMP-s politikus, ügyvéd volt a Magyar Jelen Nyílt sisak című műsorának vendége. Schiffer a beszélgetés során kifejtette a véleményét az elektromosautó-iparról.

Mint fogalmazott, „azt gondolom, hogy az egész elektromosautó-ipar hisztéria egy olyan hype, ami sajnos begyűrűzött Magyarországra is. 

Ez a zöldre festésnek, egész pontosan a zöld szemfényvesztésnek az iskolapéldája” 

– jelentette ki.

Majd felhívta arra a figyelmet, hogy „az európai politikában ennek a legnagyobb aktora az a párt, amely a ‘45 utáni Európában a legszemetebb, legképmutatóbb árulást, pozícióváltást hajtotta végre: ezek a német Zöldek”

Az egykori képviselő emlékeztetett, hogy a Zöldek annak idején azzal a jelszóval kerültek be a Bundestagba, hogy „ami go home”, és hogy felszámolják az amerikai támaszpontokat. Ehhez képest

ma ők egy amerikai támaszpont az európai politikában”

– húzta alá Schiffer András.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kerezs
2023. december 12. 12:59
A globál kapitalizmus alapja a fogyasztás. A fogyasztás növelése az úgynevezett jólét növekedésének alapja. A fogyasztás növekedése egyelőre energiaigény és anyagigény, valamint hulladék és káros anyag kibocsátás növekedésével jár. A fogyasztás csökkenése mindegyiket csökkenti és igen a globális életszínvonalat is. A jóléti társadalmak( 1,2 milliárd ember) sem hajlandóak engedni az elért életszínvonalból, hát még a többiek. A túrizmust szolgáló utak nélkül az utazó meg tudna lenni, de az abból élők nem. A zöldek ezeket a dolgokat nem boncolgatják, hiszen nem a környezetvédelem a céljuk.
alexandrosz-2
2023. december 12. 12:42
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
george-soros-2-0
2023. december 12. 12:09
Schiffernek - megint - igaza van. Pont.
Proxima Centauri
2023. december 12. 11:34
Európa történelmében meglehetősen sok szemétség történt. Szerintem a kommentelők nagy része legalább egy tucat dolgot tudna felsorolni, ami übereli Schiffer állítását. Ezen az alapon a trinoni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!