Sajtóértesülés: egy kisfiúval fajtalankodhatott a volt LMP-s politikus

2023. december 05. 15:08

A vádlott 2023 februárjában rontotta meg a 13 éves gyermeket.

2023. december 05. 15:08
Daily Life In Budapest

Pedofil bűncselekmény miatt vádat emelt az ügyészség az LMP volt politikusa ellen, tudta meg a Magyar Nemzet. K. Gábor a vád szerint hatalmi helyzetét és befolyását kihasználva fajtalankodott egy 13 éves kisfiúval.

A vádirat lényege szerint a férfi 2022 decemberében az egyik családtagon keresztül ismerkedett meg a 13 éves sértettel.

A vádlott ezután a kiskorú fiúval és a családjával egyaránt bizalmi kapcsolatot épített ki, így a szülők jóváhagyásával tartotta a kapcsolatot a sértettel, akik az várták az idősebb férfitól, hogy a tanulmányait illetően terelje jó irányba a fiút.

A vádlott azonban az ilyen módon kialakított hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve, 2023 februárjában a gépkocsijába csalta a beleegyezési korhatárt még be nem töltött sértettet, majd egy félreeső helyre hajtott,

ahol szexuális cselekményt végzett vele.

Egyéb bűncselekmény is történt

A vádlottnak ezenkívül amiatt is felelnie kell, hogy az egyik nagyatádi áruház önkiszolgáló kasszájánál négy alkalommal is úgy húzott le értékesebb termékeket, hogy azokra olcsóbb árucikkek vonalkódját ragasztotta, amivel 10.000,-Ft-ot meghaladó összegű kárt okozott.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a letartóztatásban lévő férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, közügyektől eltiltás, valamint a tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyekkel kapcsolatos foglalkozásoktól történő végleges hatályú eltiltás kiszabására tett indítványt.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Photo by Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. december 05. 18:58
Kiváló kis csoport ez az LMP.Még jó hogy vannak nekünk.
Reszelő Aladár
2023. december 05. 18:34
Felteszem a homoszexualitás ebben a bűncselekményben semmilyen kontextusban nem jelenik meg. Ha pedig a gyerek ezek után egészségesből minimum nemi diszfóriás lesz, akkor a lmbtq mozgalom számára nem is történt tragédia.
Gullwing
2023. december 05. 17:54
Nem mondod hogy egy büdös libcsi korcs pedofil! MIND az.
Namond
2023. december 05. 17:30
Miket csinálhatott ez az alak aktív politikusként? Talán tennék közzé nevét és fotóját, hogy áldozatai jelentkezhessenek. Erre indul nyomozás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!