Németh Szilárd karácsonyi menüjére idén sem lehet panasz

2023. december 23. 19:17

A nagyobbik kormánypárt alelnöke ezúttal is egy elképesztően ínycsiklandozó menüvel fut neki a Szentestének. Ezt pedig lapunk olvasóival is megosztotta, sőt…

2023. december 23. 19:17
Németh Szilárd
Nagy Gábor
Nagy Gábor

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az idei karácsonyi készülődés közepette sem hagyta különleges recept nélkül olvasóinkat. Mi több, a Mandiner.hu-nak azt is elárulta, hogyan áll össze a menü szenteste. Készen állnak, ugye?

A nagyobbik kormánypárt csepeli választókerületének elnöke, ki a rezsicsökkentésért fenntartásáért is felel mint kormánybiztos, portálunk rendhagyónak már egyáltalán nem mondható megkeresésére tehát a következőkkel szolgált:

  • konyakos kacsamájhab lesz Szenteste náluk az asztalon, kaláccsal, áfonyás hagymalekvárral;
  • nem maradhat ki a bajai halászlé belsőségekkel és gyufatésztával;
  • de lesz borjúsült mentás zöldborsópürével és édesburgonya-rösztivel is;
  • kolozsvári töltött káposzta;
  • mákos és diós bejgli;
  • chilis-csokoládés-juharszirupos bacon;
  • valamint zserbógolyó.

Olvasóinkat meglepve megadta az első fogás, mégpedig a konyakos kacsamájhab kaláccsal, áfonyás hagymalekvárral receptjét is, amit innen is külön köszönünk!

„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet” – írta Németh Szilárd.

Konyakos kacsamájhab kaláccsal áfonyás hagymalekvárral
És a végeredmény!
Forrás: Németh Szilárd


– Ha kíváncsi a politikus tavalyi karácsonyi receptjére, kattintson IDE.

Ezt is ajánljuk a témában

– Ha pedig már a húsvéti ünnepekre készülődne, nézze meg ITT, hogyan nézett ki a Fidesz alelnökének exkluzív, ünnepi menüajánlata, bónuszreceptje.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helyrerakosgat
2023. december 24. 05:28
Eszetekbe ne jusson megnézni a szenteste helyesírását a szótárban! Írjátok egyszer kis-, másszor nagybetűvel, úgy az igényes! Boldog karácsonyt minden Mandiner-szerzőnek, akinek fogalma sincs az ünnepek helyesírásáról!
Obsitos Technikus
2023. december 24. 01:24
Aki ezen a menün nyavalyog, az vagy valami zabkásán élő nyomorult, vagy egy komcsi bértroll, akinek semmi köze bármilyen jó ízű dologhoz, mert a proli neveltetése leszoktatta arról, hogy bármit is érezzen, ami nem parancsra van.
no-orban
2023. december 24. 01:03
végre nem disznót eszik
Obsitos Technikus
2023. december 24. 00:15
Az a kacsamájhab király. De a többi is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!