Nagyon kevés a pótolhatatlan ember – Antall József az volt

2023. december 13. 22:48

Ha egészségesen végigviszi a négyéves időszakot, sok minden másképp, meggyőződésem szerint jobban alakult volna Magyarországon.

2023. december 13. 22:48
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Harminc éve hunyt el Magyarország rendszerváltás utáni első demokratikusan választott miniszterelnöke. Nagyon kevés a pótolhatatlan ember – Antall József az volt. Igazi, klasszikus értelemben vett államférfi, amilyen ritkán születik. Ha nem támadja meg szinte azonnal, ahogy az ország élére került, a halálos betegség, ha egészségesen végigviszi a négyéves időszakot, sok minden másképp, meggyőződésem szerint jobban alakult volna Magyarországon. Így is sokat köszönhetünk neki. Én biztosan köszönöm.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2023. december 21. 22:40
Kivâló politikus és óriási hazafi volt. Nézzétek meg a Blokád című filmet.
konyvtaros-0
2023. december 15. 17:04
Mindem tiszteletem Bencsik ure de nemtudok egyeterteni vele.Antall ur igaz ember de sajnos csapnivalo politikus volt.raadasul az o egeszsegi allapotaban elfogadni abban a sorsfordito idoban a miniszterelnoki poziciot,na az mar szinte bun volt.
pitipalmo-2
2023. december 15. 03:46
Pótolhatatlan emberekkel van tele a temető, egy a sokközűl.. Ejtőernyős volt, nem?
Namond
2023. december 15. 02:54
Lópikulát, egy pillanatig sem hiányzott, Boros Péter a privatizátorok megelégedésére helyettesítette. Amúgy meg, nem a nép választotta, (ahogy azóta sem él a népfelség kormány és államfő jelölésnél) hanem komcsi reflexszel az Ellenzéki Kerekasztal ülnökei jelölték és nekik felelt a teljes állami vagyon elpocsékolásával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!