Kunhalmi elfelejtette, hogy az MSZP a megszűnés szélén áll, de kiadta a parancsot: A magyaroknak kell orbántalanítaniuk az EU-t!

2023. december 14. 22:18

A szocialisták társelnöke arról beszélt, hogy a jövő évi EP-választáson a legfontosabb feladata a magyaroknak orbántalanítani Európát.

2023. december 14. 22:18
null

Stefan Löfvennel, az Európai Szocialisták Pártja elnökével közös konferencián vett részt az MSZP, a volt svéd miniszterelnök beszédében kiemelte, hogy az autoriter rendszerek lassan falják fel a demokratikus intézményeket, és ez a folyamat erőteljesen halad Magyarországon. Stefan Löfven kiemelte még, hogy az MSZP nincs egyedül, a pártnak nagyon sok barátja és támogatója van Európa-szerte a szociális igazságért folytatott harcban.

Kunhalmi Ágnes ezek után beszédében kiemelte, hogy nagy a tét a jövő évi választásokon: meg tudja-e az ellenzék őrizni a 2019-ben elnyert szabad városokat, és meg tudja-e őrizni a 2026-os választásokra az ellenzéki győzelem esélyét.

Orbánnak az a vágya, hogy nagyon megverje az ellenzéket. Orbán vezetni akarja az EU-t, az ő jobboldali, újjobboldali és szélsőjobboldali barátaival”

– jelezte az MSZP-s politikus, aki szerint az EP-választás tétje, Orbán Viktor megfékezése, amit az unió nem fog tudni elérni, nincs hozzá ereje és lehetősége. Úgy fogalmazott: „nekünk, magyaroknak kell orbántalanítani az Európai Uniót”. A szocialista politikus kiemelte, hogy ez egy nagyon nagy feladat és arra kérte az ellenzéki pártokat, fogjanak össze.

Kunhalmi Ágnes azt is kérte az ellenzéki szavazóktól, ne válasszanak olyan pártot, amely nem akar együttműködni, mert az kormányozni sem fog tudni, hiszen akkor is együtt kell működnie. Úgy folytatta, ha nem akarnak együttműködni az ellenzéki pártok, akkor a választók az MSZP EP-listáját tudják választani, mert a szocialista párt Orbánt akarja legyőzni.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2023. december 15. 10:13
Sajnálom ezt a csajt. Életéből kimaradnak a szexélmények. 🤣😂🤣
misi53-2
2023. december 15. 10:10
Ezek semmi felelősséget nem éreznek ,hogy hazavágták a pártjukat ? Az a marha Hiller ,aki szívügyének tekinti az MSZP- t ,meg ez az ostoba nö aki végig ott volt a lerohadásnál ? A legjobb, hogy a maradék tagság még mindig tapsol nekik !
Gasztronauta
2023. december 15. 08:48
Ez az eb Kunhalmi férje?
Pandaka pygmaea
2023. december 15. 08:20
Viháncka még a kutyájának is kínos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!