Hodász András létrehozott egy alapítványt sorstársai megsegítésére

2023. december 06. 12:05

Elmondhatom a neve az alapítványnak, amelynek segítségével küzdenek az abúzusok megelőzéséért, az áldozatok gyógyulásáért.

2023. december 06. 12:05

Hodász András az Instagramon ad hírt arról, hogy mindig szeretett volna tenni valamit azokért az emberekért, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. „Tenni valamit az abúzusok megelőzéséért, az áldozatok gyógyulásáért” – fogalmazott, majd megírta, hogy mérföldkőhöz érkezett fél év csendes, közös munkája Ivák Bencével, hiszen

hivatalosan is megszületett az Elmondhatom Alapítvány. 

Az egykori katolikus pap szerint rengeteg dolguk van még, de az első lépést megtették.

Fotó: Hodász András, Ivák Bence/Instagram
 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 12. 01:24 Szerkesztve
A börtönön belüli fogvatartotti erőszakkal kapcsolatban kellene az áldozatsegítést támogatni, feltárni az ilyen eseteket, hogy a börtön jobb hely legyen és ahová nyugodtabban, félelem nélkül tudjon a bűnelkövető visszatérni. Így lehet Isten akarataszerint csak cselekedni és lépni testvéreim! Általában egyébként megfigyeltem fogvatartásaim alatt, hogy az igazán nagy maffiaarcok, mint bankrablással megvádoltak, vagy pénszállító furgonok fegyveres kirablói, de a stricik egy jelentrős hányada sem bioznyult antiszociálisnak, tehát minél szervezettebb volt és csapatmunka team kellett a munkakörük ellátásához, annál szociaálisabnak, empatikusabbnak bizonyultak rabtársaikkal is és akár munkaköröket is ajánlottak a közeljövő megélhetési szempontjából.
Lakat1983
2023. december 07. 13:00
Elírás. Ezek nem "abúzusok", hanem A BUZUSOK. Ők vannak a képen. (Amúgy a buzu tényleg sok.)
Forgalmazó
2023. december 07. 09:51
Hodász egy beteg ember. És ezen túl egy aljas gonosz is. Ezen túl másokat is azzá akar tenni.
google-2
2023. december 06. 20:31
Hodász fordítva vette fel az arcát. Hiányzik belőle a harmónia. Nincs az az alapítvány, mely ezen segítene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!