Orbán Viktor: Fel kell készülni

2023. november 25. 09:33

Arra kell készülni, hogy a jövőben is viharos körülmények között kell megtalálni a megoldásokat.

2023. november 25. 09:33
Orbán Viktor, a Fidesz újraválasztott elnöke, miniszterelnök a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Hungexpón 2021. november 14-én.
MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor pénteken az ENSZ csúcstalálkozóján vett részt Azerbajdzsánban. A találkozó után Facebookon osztott meg egy rövid videót az ottani tárgyalásokról. A miniszterelnök a rövid felvételen elmondja: 33 három éve van benne a nemzetközi politikában, és azt látja, hogy az elmúlt tíz év jelentősen különbözik az előző húsztól. Ez főleg a gazdasági válságnak, a bevándorlási válságnak, a világjárványnak, majd a háborúknak tudható be. Orbán szerint fel kell készülni, hogy a jövőben is ilyen körülmények között kell megtalálni a megoldásokat.

„A legfejlettebb keleti és nyugati cégek találkozási pontjává tesszük Magyarországot. Nekünk Magyarország az első!” – olvasható a videóhoz fűzött bejegyzésben.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 26. 03:23
2012-ben (Párt)Alapfecni került a Magyar Alkotmány helyére. Amire a 2010-es hatalomra kerülésekor ORBÁN fölesküdött, majd nem sokra rá a szemétre hajitotta. Már csak ezért is becstelen gazember.
Tommaso
2023. november 26. 03:20
A rezsim által (SIKERESEN) agymosott csaplárosnak lövése sincs a társadalmi rendszerekről. Összekeveri a demokráciát a diktatúrával. Ezért is HAZUDIk arról, hogy Nyugaton ne tudnák, mik a jogállam kritériumai. PONTOSAN TUDJÁK, ahogy azt is, Orbanisztán nem felel meg ezeknek a kritérimoknak. Orbanisztánbanban megszűnt a fékek és ellensúlyok rendszere, ahogy a négy hatalmi ág szétválasztása is, valamit a többpárti, össznépi, konszenzussal elfogadott Alkotmány. Jelenleg egyetlen párt által megfogalmazott és ugyanezen párt által egyedül elfogadott )(Párt) Alapfecni került a Magya Alkotmány helyére. Amira hatalomra kerülésekor ORBÁNfölesküdött, majd nem sokra rá a zsemétre hajitotta. Már csak ezért is becstelen gazember. Nem is csoda, hogy az európai emberek 90%-a megveti, és lenézi.
Tommaso
2023. november 26. 03:12
A miniszterelnök a rövid felvételen elmondja: "33 három éve van a politikában, és azt látja, hogy az elmúlt tízennégy év jelentősen különbözik az előző húsztól" Amig kezdetben jogállami demokráciát épitett az ország, 2010-ben nagy fordulat következett be, és Mo. visszatért a '90 előtti szisztémához, a Pártállami Diktatúrához.
csapláros
2023. november 25. 17:14
Tommaso 2023. november 25. 12:34 ..."És a demokráciára és a jogállamra rábólitani nem hiba, hanem - nemzeti érdekből - KÖ TE LE ZŐ."... Na látod! A Fidesz várható újraválasztása egy ÖTÖDSZÖRI rábólintást fog jelenteni - nemzeti érdekből - a demokráciára és a jogállamiságra. A demokráciát eddig még Magyarország ellenségei sem kérdőjelezték meg. A jogállamiság kritériumainak a megfogalmazásához pedig segghülyék. Úgy vélik, hogy ha mindenféle rágalmakat összehordanak Magyarország ellen, azzal már eleget tettek a definiálásnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!