Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat

2023. november 27. 12:37

A Fidesz alelnöke határozott véleményt fogalmazott meg a Magyarországnak visszatartott forrásokkal kapcsolatban is.

2023. november 27. 12:37
Németh Szilárd.

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke volt vasárnap a Bayer show vendége. Az országgyűlési képviselővel elsősorban a szuverenitásvédelmi törvényjavaslatról, valamint az uniós források visszatartásáról beszélgetett Bayer Zsolt.

Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat”

– mondta Németh Szilárd a brüsszeli politikusokkal kapcsolatban.

Németh Szilárd elárulta, hogy nem szabad mérföldkőnek nevezni azt a pillanatot, amikor az EU végre megkezdi kiutalni Magyarországnak a visszatartott forrásokat, ugyanis ez a mi pénzünk, ez nem egy könyöradomány.

„Ez a mi pénzünk. Álljon meg a menet! Ez nem egy könyöradomány” – mondta Németh Szilárd.

A műsort itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. december 06. 19:15
A beszélő disznósajt!!! Ez a szartartály!!!
Tommaso
2023. november 27. 18:52
Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a Németh Szilárd-féle senkiháziakat.
Tommaso
2023. november 27. 18:51
ami a nemzeti inzultátiós ivről - véletlenül - lemaradt: AKARJA-E Ön, hogy Ausztria 2030-as utolérése helyett, még Románia is megelőzzön bennünket, IGEN v NEM? Mert hiába igérte Orbán az előbbit,... megvalósulni az utóbbi fog. Orbán elcseszett gazdaság-politikájának következményeként.
paracelsus-2
2023. november 27. 14:08
Pacalka, az örök lúzer. Háromszor bukta el Csepelen az országgyűlési választásokat. Jövőre a kerület is el fog veszni ennek a hatalomtól tébolyult, tehetségtelen idiótának köszönhetően. Kizárta a helyben rendkívül népszerű polgármestert a Fideszből, pedig a legutóbbi önkormányzati választáson Borbély több szavazatot kapott, mint a Fidesz. Jövőre meg fognak oszlani a szavazatok Borbély és pacalka csicskája között, így könnyedén nyerni fog valamelyik bolsi féreg. Soha nem értettem, mit lát a Fidesz vezetése ebben a nyomorult kreténben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!