Durva képsorok: busz elé kanyarodott a figyelmetlen sofőr (VIDEÓ)

2023. november 07. 20:58

Balra szeretett volna kanyarodni, nem vette észre jobbról a buszt. Ütközés lett a vége.

2023. november 07. 20:58
null

Az eset a XX. kerületben, a Topánka – Ady Endre utca kereszteződésében történt. A felvételt készítő személy előtt haladó autó vezetője figyelmetlenül át akart haladni a kereszteződésen, de jött a busz.

A felvételen jól látni, hogy a jelzőlámpa nem működött, sárgán villogott. A kis Toyota Yaris sofőrje balra szeretett volna kanyarodni, de a jobbról érkező buszt vélhetően nem vette észre, és elékanyarodott.

A busz nem épp lassan haladt, a sofőr sokat már nem tudott tenni. Elkerülhetetlen volt az ütközés. Személyi sérülésről – a videóhoz fűzött kommentár alapján – nem tudni. 

A videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. november 08. 08:50
Sok kereszteződésben a KRESz-el is ellentétes forgalmi rend van kialakitva, de a legtöbb helyen a józan ésszel mindenképp. Nem akarom metegetni a kicpotoszovodászka fővárosi Lordmayort, de ez már korábban elkezdődött. Aztán jöttek ők, az ész, a haladás zászlóvivői és ami még működött azt tönkre tették. Ők a Hamasz a magyar gázai övezetben. Korábban módom volt egy két ötletüket megismerni. Józan ésszel felfoghatatlan elképzelések. Mivel a komcsi köztudottan embergyűlölő, ezér mindenkit mindenkivel szembe akarnak állitani. A Fővárosban az ő értékrendük szerin elég jól haladnak. Sajnos lesz ez még lejjebb is. A 60-as évek végén a karhatalmistákat hasonló kiképzésben részesitették. Igy kell blokkolni egy város forgalmát, mert ők maguktól képtelenek bármit kitalálni.
Bicsike
2023. november 08. 08:06
Busz elé kanyarodott……. Egyenesen haladt baszd meg!!!
cutcopy
2023. november 07. 21:53
Nem balra akart kanyarodni hanem jobbra, de aztán gondolt egyet és egyenesen át próbált slisszolni, vesztére..
Interista
2023. november 07. 21:19
Ez is biztos a biciklisek hibája . Ez azon primitív véglényeknek szól, akik jogsit követelnek a kerékpárosoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!