Will Smith magyar hangja úgy ugrott neki Orbánnak, hogy azt NoÁr is megirigyelné

2023. október 08. 06:33

Őszintén sajnálom, hogy Kálid Artúr is beállt a Nagy Zsolt, Nagy Ervin vagy éppen NoÁr nevével fémjelzett díszes kompániába.

2023. október 08. 06:33
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Ez a régi filmsorozat azért jutott Félix eszébe, mert a YouTube-on böngészve belefutott egy interjúba, amit a Szabad Európa készített Kálid Artúr színművésszel, aki nem mellékesen az egyik főszereplője volt az említett Angyalbőrben sorozatnak. Ő volt Pós, a színes bőrű katona, aki civilben hárfaművészként működött és ezért külön engedéllyel mentesült a bakancsviselés alól. Kálid szenzációs szinkronszínész, ő kölcsönzi a hangját többek közt Denzel Washingtonnak és Will Smithnek.

Az kevésbé volt róla köztudott, hogy ő is tagja annak a baloldali művészekből álló akciócsapatnak, akik időről időre elmondják különböző fórumokon, hogy itt minden rossz, semmi sem működik, Orbánék tönkretesznek mindent, az oktatás és az egészségügy kritikán aluli satöbbi, satöbbi. Kálid Artúr a következőket mondta a Szabad Európa Szelfi című podcastjében:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bokor Gábor

Mandiner

Idézőjel

Amit a színész úr elővezet, az új szint, valljuk be. Engem mindig meglep, hogy ezek az emberek nyugodtan tudnak aludni éjszakánként.

»Azt tudom, hogy készülnek listák. Az is tudom, hogy bizonyos filmekbe vagy castingokra azért nem jutottam el, mert, mondjuk, aláírtam egy petíciót, amit most is úgy gondolom, hogy helyes volt. […] Szoktuk beszélni szakmán belül, hogyha én tényleg minden pillanatban őrizném azt, hogy ezzel a rendszerrel nem közösködöm, ezzel a rendszerrel nem értek egyet, akkor gyakorlatilag munka nélkül maradnék szépen lassan, mert azt látod, ha bárhova nézel, már mindenhol ők vannak. […] Már mindent leszalámiznak […] Olyan simán futunk bele újabb és újabb kétharmadokba, hogy öröm lesz nézni. Ebbe fáradtam bele. Azt érzem, hogy majd egyszer valami kis banánhéj… Tényleg ez lesz, de addigra annyi minden rossz történik.«

Milyen érdekes, amíg a baloldal kizárólagos privilégiumként uralta a kultúrát, addig minden rendben volt…”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. október 28. 20:26
Csoketzky..:)
Agybeteg Fideszes
2023. október 09. 10:52
Kedves Artút! Tudod aki korpa közé keveredik megeszik a disznók! Szóval. Amíg a liberális és balos barátaid uralták a médiát és kultúrát addig nem hallottuk a hangodat.Most, hogy kb. egyensúlyba került hiszen a digitális médiát a baloldal míg a nyomtatott sajtó és az éterben sugárzott a jobboldalé (mondjuk az interneten amit a google hírek ural a baloldali liberális hírek előnyt élveznek) egyből sírni kezdtél.Téged nem a kormány nyom el hanem a fizikai kinézeted korlátoz a kultúrális megjelenésedben, hiszen nem játszhatod el sem Mátyás királyt sem Kolombuszt. Habár, ha USA-ban élnél a Netflixen valószínűleg megbízást kaphatnál akár Dzsingisz kán, vagy Poszeidon szerepére is. Szerintem örülj annak, hogy ebben a kis országban ahol alig van kevert színesbőrű lakosság főleg nincs színesbőrű történelmi alakunk egyáltalán kapsz megbizatásokat itt-ott. "Mondom" mindezt úgy, hogy szemernyi antiszemita megnyilvánulásaim és gondolataim nincsenek. További kellemes sírás rívást!
Lakat1983
2023. október 08. 23:55
"Az is tudom, hogy bizonyos filmekbe vagy castingokra azért nem jutottam el, mert, mondjuk, aláírtam egy petíciót..." Azt is tudjuk, hogy bizonyos filmekbe vagy castingokra pont azért jutottál el, mert, mondjuk, aláírtál egy petíciót, te szardarab.
pollip
2023. október 08. 20:12
Csalódás. De nem baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!