Üzenem azoknak, akik Nagy Ervint ekézik a box miatt

2023. október 31. 15:24

Ugye pofázni a pult mellől mindig könnyebb... csináljátok utána.

2023. október 31. 15:24
null
Molnár  Áron noÁr
Molnár Áron noÁr
Facebook

„Ervin az egyik legjobb barátom. Teljes vállszélességgel állok ki mellette. A fanyalgóktól hadd kérdezzem meg, hogy boxoltak-e már 100 kiló fölött lévő emberrel? Mert én utánaszámoltam és 10 bunyóm volt 100 kg feletti boxolókkal. Mind igen emlékezetes volt..Az egyik után 1 hétig nem tudtam normálisan rágni, volt, amikor az orromra kaptam párat, ami után 2 hétig sípolt az orrom, ha levegőt vettem és az első gyomrosomat is 100 kilóstól kaptam, ami után 3 napig nem igazán tudtam normálisan lélegezni.

Biztos lehet hibákról beszélni, de tényleg, csak azt kérem az összes fanyalgótól, hogy miután az újszülött ikrekhez felkelnek éjjelente nap mint nap, forgatnak, próbálnak, játszanak esténként, emellett járnak edzésekre, álljanak már oda egy olyan meccsre, amit millióan néznek élőben az egész országban, őrizzék meg a hidegvérüket a ringben és bunyózzanak taktikusan.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2023. november 25. 21:23
Ezt a Nagyfasz Eeervint leverték mint vak a poharat, ez az oroszlán sörényű puhány elfeküdt mint a tehénszar. Nagypofájú nulla vagy. Alexandrának problémás az értékítélete.
horizooli
2023. november 04. 12:51
Nem kell megmagyarázni! Végre azt kapta, amit megérdemelt, egy jó nagy verést!
Sulammit
2023. november 04. 12:50
Te csak ne üzengess senkinek semmit, főleg nekünk ne, mert nevetni, örülni azért szabad ugye? Vagy csak eltorzult pofával, artikulálatlanul ordítozni, mint te? Sokunknak ugyanolyan ellenszenves és utálatos taszító figura lett Nagy-arcú, Nagy-pofájú Nagy Ervin, akárcsak te, te nagy arcú, nagyfejű gyűlöletzsák! Úgyhogy a családodat egzecírozzad, ne a titeket megvető jobboldalt, te idétlen hülyegyerek!
Skulo
2023. november 04. 11:04
Madarat tollából, " Miár, vagy mi a fene! Téged azért nem ekézünk, mert te vagy maga az eke. Nem elég acélos mert még ütésekkel formázható - te magad írod, hogy az látszik rajtad-Drukkolok, formálódj ekeként, csak el ne kopj kikeményedés előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!