Pokoli sebességgel a halál szélén: csoda, hogy túlélte a motoros az ütközést (VIDEÓ)

2023. október 30. 06:58

Egy motoros nagyjából 200 km/órás sebességgel csapódott egy pick-up hátsó részébe, majd egy kamion ütötte el, ami után az árokban kötött ki.

2023. október 30. 06:58
null

Egy motoros négy hónappal ezelőtt nagyjából 200 km/órás sebességgel csapódott egy pick-up hátsó részébe, majd egy kamion ütötte el, ami után az árokban kötött ki. A férfi csodával határos módon túlélte a nem mindennapi balesetet – írta meg az Infostart.

A baleset után a fiatal férfit eszméletlen állapotban találták meg az út szélén, testének szinte minden része sérült volt. A karjai eltörtek, porckorongjai sérültek, és egy bordája is eltört. A leginkább megrázó azonban, hogy a tüdeje összeesett, és csak az orvosok gyors beavatkozásának köszönhetően élte túl az balesetet.

A motoros most új esélyt kapott az élettől, és egy hatalmas tanulsággal gazdagodott. 

Túlságosan sok önbizalom párosult túlságosan kevés ügyességgel”

– vallotta be önkritikusan az eset kapcsán. 

Bár az életveszélyt megúszta, az arcán és testén hordozott sebek mindig emlékeztetni fogják rá, hogy milyen veszélyes lehet a meggondolatlan gyorsaság az utakon.

A fiatalember most már teljesen más szemmel néz erre a sportra.

Egy nap újra motorozni fogok, de nem úgy, mint azt korábban tettem. Megtanultam, hogy a sebesség nem mindig a szabadság, néha a veszély forrása is lehet 

– mondta a motoros.

A balesetről egy fedélzeti kamerás felvételt is készült, ami itt tekinthető meg – figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2023. október 30. 11:49
Igazán nagyszerű kép, éppen becélozza a platót. A speed motorral az a gond, hogy eleve bele van kalkulálva a sebesség okozta emelőerő a testtartásba, Szabályosan araszolni vele nagy kínszenvedés, terheli a csuklót, az állandó felfelé nézés meg a nyakat. A hétköznapokban használhatatlan, amit egy 900 -as Kawa GPZ -vel szerzett élményeimre alapozok. Gyorsan eladtam, pedig a maga korában csúcs volt, mindenki megbámulta, mára alig maradt, mindet összetörték.
szemlelo-2
2023. október 30. 10:24
Nem láttam még olyan motorost, aki ne szegte volna meg a KRESz valamennyi szabályát. Persze lehet, hogy van ilyen, csak nagyon ritka.
papalimapapa
2023. október 30. 10:11
Csak azt mondja meg nekem valaki, hol volt a kamera, ami hátulról vette az ámokfutást? Nem lehet, hogy az egész csak egy AI által generált kamu videó? Nem kéne mindennek bedőlni!
need-info
2023. október 30. 09:01
Darwin díjat később megkapja... Amcsik, nincs ész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!