Magyarországon nem lesz terrorpárti tüntetés

2023. október 13. 08:29

Megvédjük a magyar embereket!

2023. október 13. 08:29
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„Magyarországon nem lesz terrorpárti tüntetés

Megvédjük a magyar embereket!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kulifai Máté

Facebook

Idézőjel

Követeljük, hogy a magyarországi palesztinok határolódjanak el és ítéljék el a Hamasz halálszektájának rémtetteit!

***

Nyitóképen tüntetők Los Angeles-ben. Fotó: ROBYN BECK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 19. 17:38
Palesztin-párti lett volna…faszkalap,ha tudnád a különbséget… Olvass több Steiner Kristófot,hátha megérted a különbséget…
Palatin
2023. október 19. 12:07
Okos politikus lehet, hogy sok van. De olyan, aki nemcsak okos, de bátor és cselekvö is, olyan rendkívül kevés. Á nyugati világban Orbánon kívül nincs ilyen politikus. A magyarok ugrálhatnának örömükben, hogy egy ilyen remek vezetöjük van. Az egy rejtély, - aminek magyarázatát a pszichológia sötét oduiban kellene felkutatni -, hogyan lehetséges mégis az, hogy a magyarok egy eszeveszett szektája, mégis azon morfondíroz, hogyan lehetne leváltani minden idök egyik legnagyszerübb miniszterelnökét. Én azt hiszem, hogy ez egy magyar elmebaj, amit ha közelebbröl megvizsgálnánk, valószínüleg megmagyarázná a magyarok összes történelmi tragédiáját. Ezt a rejtélyes elmeromboló vírust tudományos definícióként elnevezhetnénk "cerebrum fagocita gyurcsányitisz"-nek. Népi nevén nevezhetnénk pl. "fecókórságnak".
béka
2023. október 14. 14:27
Az Izrael melletti tüntetések sem erősítik a magyar állampolgárok biztonságát .
Genusnextgen
2023. október 13. 16:33
Teljesen hiteltelen a kipcsak-cigány, mivel az elmúlt évben simán engedte a tüntetést a terrorállam orkok mellett. Valószínűleg még aprósüteményt is küldött az elvtársainak szoponcok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!