Kocsis Máté: Teljesen megvadult a DK elnöke

2023. október 24. 13:00

„Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át” –fogalmazott a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

2023. október 24. 13:00

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Facebook-oldalán idézett Gyurcsány Ferenctől. „Amikor az íróasztalomnál Nagy Imrével szemben ülök, mindig figyelmeztet, hogy nem kell panaszkodni, erőfeszítést kell tenni. Ő tett erőfeszítést, a legnagyobbat, adta az életét” – mondta Gyurcsány október 23-án.

„Nagy Imre koncepciós perét személyesen felügyelte egy bizonyos Apró Antal, aki 1958. június 17-én az Országgyűlésben jelentette be Nagy Imre kivégzését” – írta Kocsis Máté.

Ezekért a gaztettekért cserébe az MSZMP KB határozata alapján az Apró Antal megkapta a budapesti Szemlőhegy utcában a Lovassy-Stürmer villát,

melyben Gyurcsány Ferenc a mai napig is boldogan hajtja álomra a fejét” – fogalmazott.

Kocsis Máté szerint valóban állíthatja azt Gyurcsány Ferenc, hogy nem felelős Apró Antal tetteiért, azért azonban szerinte nagyon is felelős, hogy „élete nagy részét egy lopott, Nagy Imre vérével áztatott villában élte le, és azért is felelős, hogy álszent módon ugyanebből a villából teszi közzé Nagy Imre erőfeszítéseitől szóló gondolatait”.

„Sok magyar hálás lenne Gyurcsány Ferenc azon erőfeszítéséért, ha nem venné a szájára október 23-át.

Sem ‘56 miatt, amit szellemi és családi elődei fojtották vérbe, sem 2006 miatt, amit ő maga”

– írta Kocsis Máté.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 26. 21:06
A gyurcsányistákkal a magyarok tömegeinek kell szembeszállnia. Aki egy DK-s rendezvényen tátja a száját az "Elhozzuk a reményt" és hasonló éktelenül badar és hazug népbutító szózatok hallatán, a hazája ellen cselekszik. Gyurcsányék ellen azzal kell kezdeni a küzdelmet, hogy semmiféle rendezvényükön nem veszünk részt, semmiféle támogatásban nem részesítjük öket, hazudozzanak össze bármit. Minden szavuk hazugság és magyar-gyülölet. Gyurcsány az unió budapesti helytartója akar lenni. A Gyurcsány-Dobrev duó, és az egész DK is a magyarellenes oldal méreggóca. Ez a globál-bolsi-libsi ellenzék kimondottan a magyar érdekek ELLEN dolgozik. Az unióban mindent megszavaznak, ami Magyarországnak kárt okoz. Jobban gyülölnek bennünket, mint külföldi ellenségeink. Abban a reményben dörgölöznek a globalista unió-hoz és az amerikai demokratákhoz, hogy majd azekkel szövetkezve hazánk ellen, megcsinálhatják azt az álnok egyezséget, hogy a gyurcsányisták "bedobják a közösbe" Magyarországot.
Lajoss
2023. október 26. 15:25
Anyának szereztél már új kamu,állami munkahelyet? Krétán is van Kossuth tér? 😂😂😂
Pelso j.
2023. október 25. 06:11
Krétán milyen 56-os esemény volt, máté?
FeketeFehér
2023. október 24. 18:51
Kocsis Máté annyira szívén viseli október 23-a lényegét, hogy elment Krétára nyaralni, de közben meg kiposztolta, hogy a Kossuth téri megemlékezésen vett részt. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!