Félárbócra eresztették a nemzeti lobogót Sólyom Lászlóra emlékezve a Sándor-palotánál

2023. október 08. 16:19

Az egykori államfőt saját halottjának tekinti a Sándor-palota – jelentette ki Novák Katalin.

2023. október 08. 16:19

Közleményt adott ki Novák Katalin köztársasági elnök, melyben tudatta, hogy Sólyom László néhai államfőt a Sándor-palota saját halottjának tekinti

A közleményből az államfő azt írja, Sólyom László nemzetközileg elismert jogtudós volt, akinek előbb a Nemzeti Kerekasztal résztvevőjeként, majd az Alkotmánybíróság első elnökeként meghatározó szerepe volt a rendszerváltoztatásban, a demokrácia és az életünket meghatározó alkotmányos keretek megteremtésében.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Hálás vagyok, hogy megosztotta velem tapasztalatait”

– jelentette ki.

Emlékére félárbócra eresztették a nemzeti lobogót a Sándor-palotánál – zárult a kiadvány.

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2023. október 09. 20:31
Utolso szar gyava gecy volt ez a goreny . O miazta johettek vissza a gorny kommunistak a kurva anyjat
anegy_
2023. október 09. 09:32
Nyugodjon békében. Csak ennyit írhatok, hogy ne legyek tiszteletlen.
Jerry52
2023. október 08. 20:00
Bocs, hogy ilyen érzéketlen vagyok szegény SL halálhíre kapcsán (nyugodjék békében!), de nincs a Mandi szerkesztőségében egyetlen ember se (ügyeletes, netán olvasószerkesztő, tudom is én), aki TUDNÁ, hogy az árboc rövid o-bal írandó, ergo a félárboc is! A rettentő tartalmi züllés és az elbaltázott "új dizájn" mellett most már ezt is el kell viselni???
__Y__
2023. október 08. 19:59
Egyértelműen a legjobb köztársasági elnök volt,persze neki is voltak hibái,de mindenképpen inkább próbálta csökkenteni az ellentéteket az oldalak között. Nyugodjon békében!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!