Cenzúra: felfüggesztette a Hit Rádió csatornáját a Youtube

2023. október 23. 22:21

A videómegosztó óriás végleges törléssel is fenyegeti a csatornát.

2023. október 23. 22:21
In this photo illustration, the logo of YouTube is seen

Egyre hétre felfüggesztette a Hit Rádió csatornáját a Youtube. A videómegosztó a teljes csatorna törlését is kilátásba helyezte, az Igazság Ligája című műsor legújabb adása miatt, amelyben a műsorvezető és vendégei a Közel-Keleten zajló háborút tárgyalták ki. 

A Hit Rádió közlése szerint a műsorban nem szerepelt olyan tartalom, amely indokolná a felfüggesztést. 

A Hit Rádió nem tudja egyelőre, hogy esetleg hiba áll a döntés hátterében, vagy az tudatos volt, de fellebbeztek a döntés ellen. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szalai Szabolcs

Facebook

Idézőjel

A globális technológiai nagyvállalatok mára a világnyilvánosság urai lettek.

***

Nyitókép: Getty Images /  SOPA Images / Contributor

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 13. 03:59
Rádió rádiózzon! A youtube nem rádió.
Zokni
2023. október 24. 18:16
“Gyógyszert be kéne venni ám, rendszeresen!” - ajánlja vki a mi teljesen elborult Terminátorunknak. Így van. De a hajlamait figyelve inkább a kúpot ajánlanám. Hogy élvezzen is.
Zokni
2023. október 24. 18:06
Ugye kedves Mandi, azt elfeledte megkérdezni, hogy MIÉRT. Az “elkövető” természetesen ártatlannak vallotta magát. Így ez nem más, mint sanda hangulatkeltés.
irondome
2023. október 24. 12:25
Jelzésértékű! Aki nem illik a globalista fősodorba, mind erre számíthat egy idő után! Kíváncsian várom a fejleményeket, kitartást kívánok a rádiónak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!