Újra a régi lemez: a Magyar Narancs „importfasisztának” nevezi a címlapján Tucker Carlsont

2023. szeptember 11. 19:32

Óvatosabbak, mint 2015-ben.

2023. szeptember 11. 19:32

„Importfasiszta a kirakatban – Tucker Carlson tündöklése Magyarországon” – ezzel a címlapcímmel jelent meg a Magyar Narancs. Nem ez az első alkalom, amikor az orgánum „meglehetősen érdekes” címlappal hívja fel magára a figyelmet: 2015 szeptemberében óriási botrányt kavart, hogy a hetilap egy Hitler-bajszos Orbán Viktorral jelent meg. Akkor Mérő László emiatt el is hagyta a MaNcsot, ahol addig rendszeresen jelentetett meg írásokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Mérő László a Hitler-bajusz miatt hagyja ott a Magyar Narancsot

„Nem akarok olyan címlapok közelében lenni, mint a Narancs múlt heti címlapja” – így búcsúzott a Magyar Narancstól Mérő László, aki a Hitler-bajuszos címlap miatt hagyja ott az újságot. Leírta: a képpel nem tud azonosulni, mivel nem a miniszterelnök nézeteit, hanem személyét támadja.

Amint azt a Vasárnap.hu írja, a baloldali médiumok szeretnek egyből ítéletet mondani. Tucker Carlson amerikai televíziós újságíró isrögtön megkapta az „importfasiszta” jelzőt, miután történelmi nézettséget elérő interjút készített Orbán Viktorral.

Ezt is ajánljuk a témában

„Elég, ha valaki republikánus és nem ellenséges a magyar kormányfővel, és ő máris szélsőségesnek és démoninak lesz beállítva a baloldali hírbuborékokban” – írja a portál.

Nyitókép: Facebook

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. szeptember 12. 13:16
A magyarnak nevezett narancs, egy der stürmer szellemi színvonalon álló neonáci szennylap. Bárki, aki ezzel a szellemiséggel azonosul, akár ott dolgozik, és abból a pénzből zabál, amit ott keres, kiiratkozik az emberiségből, a normalitásból, az épelméjűségből. Ez egy emberiségellenes szennylap. És eljön az ideje, amikor a szerkesztőségének minden tagja bíróság elé áll.
pipa89
2023. szeptember 12. 10:34
Leszarom a fasizmust és szocializmust, mindkettőt ugyanazok pénzelték! Porhintés az egész! Azokat kell elkapni végre, akik veszélyhelyzetek, háborúk gerjesztői. Minden mással foglalkozni olyan, mintha vaktöltények hangjára mozdulnánk...
Nori70
2023. szeptember 12. 09:37
Hát minek nevezzék, ha egyszer az, mint a NER is. Az összes jellemzőjét magán viseli, Vezérkultusz, túlhajtott nacionalizmus, erőltetett fegyverkezés, civil szerveződés helyett államilag vezérelt szakmai testületek.
nnjohn
2023. szeptember 12. 08:43
Pedig ugye József Attila már mikor megírta: "dünnyögj egy új mesét a fasiszta kommunizmusét.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!