Tényleg sikerült tényfeltárni, hogy a miniszterelnök elővesz néhány húszezrest a zsebéből?

2023. szeptember 27. 17:18

Mi lesz a következő? Leleplezik, hogy szokott étteremben enni?

2023. szeptember 27. 17:18
Hont András
Hont András
Facebook

„Tényleg sikerült tényfeltárni, hogy a miniszterelnök elővesz néhány tíz- vagy húszezrest a zsebéből, és azóta ezt osztogatja mindenki? Mi lesz a következő? Meglesik, hogy kiruccan két napra az Adriára? Leleplezik, hogy szokott étteremben enni? Kioknyomozzák, hogy túlsúlyos?”

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 30. 15:08
Érdekes lenne megtudni, hányan élnek ma Magyarországon Orbánból. Sok ezren, az sejthetö. Abból élnek, hogy luzer közönségüknek, akiket az irigység éltet, közvetítik, hogy Orbán mit ebédelt, hol, kivel és mennyiért, mennyi zsebpénzt kap, stb. . Abból hogy oktalanul rosszindulatúan, ócska iróniával kritizálgatják, félremagyarázzák, mocskolják minden tettét, amit ö tiszta lelkiismerettel a legjobb tudása szerint az ország érdekeiért tesz. De ezeknek a pofáznokoknak, firkászoknak, "influenszereknek".. bruhahaha..., és egyéb csodabogaraknak amúgy teljesen mindegy, hogy Orbán mit csinál, - mert szakmailag fel sem fogják, hogy minek mi a jelentösége, fogalmuk sincs semmiröl. Az ö feladatuk Orbán, a Fidesz és a kormány rágalmazása, bemocskolása, amivel, - mint "küldetéssel" -, természetesen jó bolsevik módjára gondolkodás és morális aggályok nélkül azonosulni is tudnak. Márcsak azért is, mert ezzel keresik a kenyerüket, erre szerzödtek hasznos idiótaként a globális hatalom nagykutyáinál.
masikhozzaszolo
2023. szeptember 29. 20:18
Tudtommal a Király, és a Királynő, ha kikocsizott, vagy kilovagolt a nép közé, húszezreseknek megfelelő ezüst-arany-stb. pénzt szórt a nép közé. És aki felvette rögtön rá is rágott, valódi e, az a Lajos arany, vagy angol font.
burmin2
2023. szeptember 28. 18:46
Na még jó hogy a NAV-ot nem küldte a 444.hu a miniszterelnökre, hogy kapott e számlát. Legközelebb a kis csicskagyerek meg is kérdezi...
komor
2023. szeptember 28. 10:21
Pedig a valóság rettentően hétköznapi! Orbán először a helyi thai masszázsra fizet be keddenként. Megbízható forrásból tudom, hogy illegális kakasviadalt rendeznek a Közraktár utcában, és a rossz életű Orbán itt fogad rendszeresen. Ezután meg a játékboltban tölti az idejét, mert az unokái, nem engedik hozzá a megszokott LEGO készlethez. És még miket szokott művelni szombat esténként...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!