TASZ, Lili és a marcona szódás

2023. szeptember 29. 11:00

Nem újdonság, hogy a mélyen átpolitizált, Soros-pénzekből kistafírozott TASZ a balliberális aktivistákat jutalmazza.

2023. szeptember 29. 11:00
Kárpáti András
Magyar Nemzet

„Igazi Tippmix-gyilkos eredmény született a hétvégén, mivel kikapott a Juventus a Sassuolótól az olasz bajnokságban. Sokkal biztosabb fogadás lett volna arra tenni, hogy Pankotai Lili nyeri a TASZ-féle Szabad-díjat a legszabadabb fiatal kategóriában. Bár állítólag közönségszavazatok alapján dőlt el a díjazottak kiléte, lapunk már egy hónapja arról cikkezett, hogy az újonnan létrehozott, furcsa elnevezésű kategória leírása alapján azt egyértelműen a pedagógustüntetéseken a trágár stílusával jeleskedő aktivista tinédzserre szabták.

Persze nem újdonság, hogy a mélyen átpolitizált, Soros-pénzekből kistafírozott TASZ a balliberális aktivistákat jutalmazza, hiszen már 2019-ben, a Szabad-díj elindításakor az a Csordás Anett volt az egyik befutó, aki a Momentum és a Márki-Zay Péter mozgalmának a jelöltje volt a VIII. kerületben a 2021-es baloldali előválasztáson, és aki mellett Szél Bernadett egykori LMP-elnök rappelve korteskedett. Az azonban ironikus, hogy pont szabadnak neveznek el egy olyan díjat, amellyel azt jutalmazzák, hogy valaki kritikátlanul belesimul a baloldali narratívába. Nehéz ugyanis Pankotainak olyan megszólalását említeni, amikor a tinédzser ne a szekértábora radikális szárnyának tetsző leckét mondta volna fel.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube/Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeraMayer
2023. szeptember 30. 11:22
Ami Lilikénél egyelőre megvan, az a 8 általános iskolai osztály. Van még kérdés?
Lajoss
2023. szeptember 29. 16:01
Bandi,te még a neres seggnyaló-kategóriában is gyenge vagy…
EX_Terminator
2023. szeptember 29. 15:54
Szerintetek ez a butapitcha felfogta hogy át baszarinották, és most azoknak a kesztűbábja akiknek a "kálváriáját" köszönheti? Kétlem! A butapitcha az túl butapitcha ahhoz hogy felfogja ő butaptchasága be lett smolettezve... Ezek a férgek szemrebbenés nélkül bevádolnak másokat azzal amit elkövetnek vagy megcsinálják az ügyet, hogy bemártsanak másokat.
esvany-0
2023. szeptember 29. 15:03
"Az azonban ironikus, hogy pont szabadnak neveznek el egy olyan díjat, amellyel azt jutalmazzák, hogy valaki kritikátlanul belesimul a baloldali narratívába." Mi ebben a meglepő? A szabadságdíjas Trágárka 2.0 az mantrázta, amit szabad volt mondania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!