Nem hiszi el: sótartóval rabolt a férfi Debrecenben

2023. szeptember 12. 13:32

Az elkövető sót szórt az áldozata szemébe, végül az üveggel háromszor fejen is ütötte.

2023. szeptember 12. 13:32
Sótartó. Sótartóval rabolt egy férfi Debrecenben.

Június 9-én, reggel, egy debreceni autóbuszmegállóban várakozott egy mit sem sejtő férfi. Várakozás közben odalépett hozzá az elkövető és cigarettát kért, amit a férfi nem teljesített. Ezt követően mindketten felszálltak a buszra – írta meg az Ügyészség.

Az elkövető leült a sértett mellé, az utazás közben beszélgetett vele, majd felszólította a férfit, hogy adja át a mobiltelefonját, majd pénzt is kért tőle, és halálosan megfenyegette.

 

A férfi felállt, és hangosan kérte a vádlottat, hogy hagyja őt békén, de az elkövető többször megütötte és ismét megfenyegette.

 

Az ügyészség beszámolt róla, hogy amint a férfi leszállt a buszról, a vádlott utána ment, lerántotta a válláról a hátizsákját, és a mobiltelefonját is próbálta megszerezni. Ekkor dulakodni kezdtek, és mindketten a földre kerültek, majd

a támadó elővett egy sótartót, és sót szórt a férfi szemébe, végül az üveggel háromszor fejen is ütötte.

Mint írták: a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a sérült testtájékra és az elkövetés módjára figyelemmel a férfi szándéka súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések okozására irányult

A nyitókép illusztráció. Fotó: GARO / PHANIE / PHANIE VIA AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2023. szeptember 12. 21:11
XD, b@szki ki hord magával sótartót, hogy azzal raboljon, ez a háromszor fejbeverte vele, olyan népmesei motívum szerű, ez igazi bulvár sajtó.
kizokkentido
2023. szeptember 12. 17:25
Ellopta a sót a támadó. :)
masikhozzaszolo
2023. szeptember 12. 14:57
Sótájm!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 14:23
Ciganyisztánban 5 millió ft. büntetés ha valaki kimondja a cigánybűnőzést. Csicskaland. Fújj! Köpni reátok! Istennek hála, 2100-re kihalnak a csicskák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!