Miért nem csodálkozom, hogy Tóta W. gyerekeket célzó appját véletlen épp Amerikából finanszírozzák

2023. szeptember 01. 06:25

Ha valaki bekötött szemmel járna, bedugott fülekkel élne a világunkban, csak ebből a két információból is tudhatja, ki az, aki a magyar gyerekeket valóban jóra, szépre, nemesre bátorítaná.

2023. szeptember 01. 06:25
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Miért nem csodálkozom, hogy Tóta W. gyerekeket célzó appját, ami a minősíthetetlen stílusú szélsőbalos megmondóember vezényletével »öntudatos európaiakat« szándékozik nevelni, véletlen épp Amerikából finanszírozzák, véletlen épp ugyanazok, akik a dollárokat errefelé gurigatták a választások előtt a honi ellenzéknek?

Miért nem csodálkozom, hogy ugyanezek, a belügyeinkbe egyre pofátlanabbul avatkozó erők akarták (akarnák most is) kicsinálni Böjte Csaba testvért, aki gyerekek ezreinek adta meg a méltó élet esélyét?

Ha valaki bekötött szemmel járna, bedugott fülekkel élne a világunkban, csak ebből a két információból is tudhatja, ki az, aki a magyar gyerekeket valóban jóra, szépre, nemesre bátorítaná, és kik azok, akik külföldről érkező utasítások alapján gátlás nélkül átnevelnék a felnövekvő generációkat - ha már a szüleikkel a politika harcmezején nem tudtak mit kezdeni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:YouTube/HVG

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. október 09. 14:59
Tóta W, azzal, amit eddig produkált, a média legaljához tartozik. Különösen a gyerekeinktől vegye el a mocskos kezét!
jooeee
2023. szeptember 10. 15:27
Ez a Tóta W. egy hazaáruló tróger a többi libsivel egyetemben.
koronaszepe
2023. szeptember 08. 17:07
Miért nem csodálkozom, hogy Máthé Zsuzsit véletlenül közpénzből?
Zokni
2023. szeptember 01. 19:33
Szélsőbalos dollárok… Kedves Mandi! Ez a hölgy pénzt kap ezért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!