Mérő Vera az Elle kislányt pusziló meleg férfi páros címlapjáról: Ez történelmi húzás!

2023. szeptember 06. 12:41

Védelmébe vette az LMBTQ-címlapot.

2023. szeptember 06. 12:41
Elle

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, az Elle magazin legújabb címlapján két meleg férfi látható, amint éppen puszilgatnak egy kislányt, s alattuk a felirat: „Born From Love”.

Ezt is ajánljuk a témában

Mérő Vera kifejtette, hogy egyrészt az Elle szeptemberi címlapjából három variáns van, kettőn homoszexuális és egyen heteroszexuális pár látható.

„Azt gondolom, hogy ez is történelmi húzás” – tette hozzá – „hiszen ezt a lapszámot ma már csak lefóliázva lehet elhelyezni a standokon, ha egyáltalán”. 

 

„Hiszen nyíltan, ha úgy tetszik, népszerűsítve jeleníti meg a... a mit is? 

 

Egy szerető családot? Egy gasztromágus és egy idegsebész beteljesült álmát? Apákat? Földöntúli boldogságot? Két, otthonából elüldözött hazafit? Egy itthon csak kizsigerelt, soha meg nem becsült, havi 330 órákat dolgozó orvost és egy szabad szemmel is látható GDP-t termelő, Michelin-csillagos étteremtulajdonost? Maradjunk a családnál. Mert #acsaládazcsalád.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bezerédy
2023. szeptember 11. 16:53
Az lesz az igazi történelmi húzás amikor ezeknek az evolúciós zsákutcáknak a fejükre szakad a saját, mindenféle szempontból aberrált világuk!
zsolti123
2023. szeptember 10. 19:02
Hlatky-Schlichter Hubert Daróczi-öngyilkosság: nem Claudia a kulcsfigura? Hol van Daróczi Dávid búcsúlevele? https://civishir.hu/belfold/daroczi-ongyilkossag-nem-claudia-a-kulcsfigura/0421153651
zsolti123
2023. szeptember 10. 00:21
>>„Szerelemből született” – hirdeti a több oldalas cikk, amiben csak arról nem esik szó, hogy hol és miként is jutottak hozzá a gyerekhez, aki a legkevésbé sem „szerelemből” született. A Bors kiderítette a történet részleteit. Hlatky-Schlichter Hubert - akinek nevét akkor ismerték meg sokan, amikor öngyilkos lett a barátja, Gyurcsány Ferenc szóvivője, Daróczi Dávid https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/09/beranyasag-megalazza-noket-hogyan-lett-gyereke-ket-magyar-ferfinak<<  A „Gay with kids”, azaz „Melegek gyerekekkel” nevű cég homoszexuális pároknak kínál béranya szolgáltatást. A kaliforniai béranyaügynökség átlag 100 millió forintért kínálja eladásra a gyerekeket. A meleg pár katalógusból választhatja ki a petedonort, a gyermeket azonban nem ő, azaz a biológiai anya, hanem egy béranya hordja ki, aki szimplán csak a testét adja az ügymenethez." >>"born from lóvé" - Franceska megint fenomenális.És nem mellesleg megint igaza van - minden egyes pontban. <<
akiaki
2023. szeptember 09. 22:46
vera! hamarosan jön a csacsis is? tök jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!