Megszorítás megszorítás hátán, miközben százmilliókat szórnak társasjátékra

2023. szeptember 05. 06:35

Az ország kilenctizede sóhajtozik, ha húst kell vennie a boltban.

2023. szeptember 05. 06:35
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Orbán kormányzása a válság alatt: megszorítás megszorítás hátán, miközben százmilliókat szórnak társasjátékra. Egy ideje nem beszélünk az Orbán Viktor lánya által leuralt magyarországi turizmusról, pedig lenne mit. Van például ez a társasjáték, amit az állami pénzekkel kitömött turisztikai szövetség a 24.hu információi szerint csaknem 900 millió forintért rendelt meg, alig több mint 100 millió forintért gyártatott le, majd az eredeti tervek helyett nem a szálláshelyeknek osztotta ki promócióra, hanem szétszórta mindenfelé.

Világosnak tűnik, hogy valaki százmilliókat lopott, de legalábbis nyert rajta. Semmiség ez a 900 millió forint persze azokhoz a tízmilliárdokhoz képest, amit – ezt pedig a Válaszból tudjuk – Orbán Ráhel férje, Tiborcz István cégei kaptak luxusingatlanfejlesztésre, de mégis jeleznek valamit.
Méghozzá azt, hogy a Fidesz válság idején sem képes visszafogni magát. Amikor szó szerint az ország kilenctiezede sóhajtozik, ha mondjuk húst, vagy sajtot kell vennie a boltban, a magyarok jelentős részének nem marad pénze a hó végén, akkor is le lehet nyúlni néhány százmilliót turisztikai társasjátékon.

Miközben az államnak annyira nincs pénze, hogy a közlekedési rendőröktől az uniós pályázatok ellenőrein át mindenkinek ki van adva, hogy termeljen bevételt, miközben a «Ráhel Ügynökség» és csatolt részei úgy szórják a pénzt, mintha válság nem is lenne. Mondjuk ők tényleg nem éreznek belőle semmit. Magyarország kilenctizede annál inkább.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 19. 09:45
Semmi gond,a 🐑🐑🐑🐑🐑 boldogok…
llnnhegyi
2023. szeptember 06. 14:36
Cseh Katalin! Nem készültél, ülj le: egyes!
Aerion
2023. szeptember 06. 11:15
Bűncselekménynek tartom, hogy ez az emberiségellenes bűnözők által kitartott cseléd nincs még börtönben.
tapir32
2023. szeptember 06. 06:49
Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan ember az, aki nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. Gyurcsány erkölcsi érzék nélkül, ripacskodva, gátlástalanul hazudik. Ez, egy defekt állapot amin nem lehet változtatni. Ez az ember soha nem lesz más. "Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . .Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. ... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. ... Ennyi tehetségünk van gyerekek. ... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek." Mi tartotta vissza a munkától? Mi tartotta vissza attól, hogy igazat mondjon? Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Súlyos kihívásokkal küzd az, akinek ez az alak elfogadható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!