„Megölni egy papot” – Bayer Zsolt összegyűjtötte a Böjte Csaba elleni lejárató kampány főkolomposait

2023. szeptember 08. 12:05

„Egy szó, mint száz: a normalitás katonáit kell kivégezni” – írja a publicista.

2023. szeptember 08. 12:05

„Megölni egy papot” – ezzel a címmel jelent meg Bayer Zsolt írása a Magyar Nemzeten, amelyben a Böjte Csaba elleni lejárató kampányról fejti ki a véleményét. A publicisztika elején megjegyzi, hogy Agnieszka Holland megrendítő filmjének is ugyanez a címe, amely Jerzy Popieluszko atyának meggyilkolását dolgozza fel.

Ezt is ajánljuk a témában

A katolikus papot a lengyel kommunista titkosrendőrség három tisztje, Grzegorz Piotrowski, Leszek Pekala és Waldemar Chmielewski gyilkolta meg brutálisan: segítségkérést színlelve intették le a pap autóját, majd félholtra verték, összekötözték, lábára követ kötve bedobták a Visztula víztározójába. Ahogy azt Bayer írja, „Popieluszko elállatiasodott gyilkosainak mai szellemi-lelki-erkölcsi rokonai, leszármazottjai és örökösei már nem gyilkolnak. Legalábbis nem így”.

A publicista szerint ma a virtuális térben zajlik a kivégzés – ám a célszemélyek nem változtak. „Egy szó, mint száz: a normalitás katonáit kell kivégezni”.

Ha az illető ráadásul pap, és még nemzeti ikon is lett belőle sok évtizedes, felbecsülhetetlen gyermekmentő szolgálata okán, akkor biztosan nincs kegyelem.

Akkor a kivégzőosztag megkapja a parancsot” – írja Bayer. A fent említett filmmel hozta párhuzamba Böjte esetét a publicista.

„Esetünkben a célszemély: Böjte Csaba atya.

A megbízó, parancskiadó: George Soros – sátánista gazember.

A kivégzőosztag: Grzegorz Piotrowski – Kulcsár Árpád, Leszek Pekala – Szabó Tünde, Waldemar Chmielewski – Jámbor András” – fogalmaz Bayer Zsolt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ezek estek neki Böjte Csabának. Egy iszonyatos esetből két perc alatt eljutottak az »általánosig« és a szerzetes-papig, a virtuális térben félholtra verték, összekötözték, majd bedobták a liberális pöcegödörben élősködők közé, akik ezeknek maga a »közvélemény«” – írja a publicista. Hozzáteszi:

»Rendszerszintű problémák« – ez lett a kedvenc kifejezésük.

»Rendszerszintű problémák« vannak Böjte Csaba árvaházaiban, »rendszerszintű problémák« vannak az egész világban, ahol nem az történik, amit ezek a súlyosan beteg, abnormális gazemberek elképzelnek”.

Bayer szerint igazából egy rendszerszintű probléma akad itt: „Miképpen lehetséges, hogy sok évtizeddel Kádár, Ceausescu, Husak és az összes többi szörnyeteg rendszerszintű eltakarodása után mindez még mindig megtörténhet”.

Ezt kellene orvosolni. Böjte Csabát pedig áldja meg az Isten”

– zárja írását a publicista.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. szeptember 09. 00:09
Csak a rend kedvéért: Bayer magaslesről, ballisztikus ívben leszar benneteket, acsarkodó férgek.
Martell 2
2023. szeptember 08. 21:37
Mondjuk a pedokomcsikon nincs miért csodálkozni, két emberverés közt pedofil filmet forgatnak.
Tolókapu
2023. szeptember 08. 19:39
Áldja meg az Isten Böjte atyát, azokat pedig, akik ellenne törnek azokat ítélje meg!
zsolti123
2023. szeptember 08. 19:15
connorj 2023. szeptember 08. 13:40 Hangfelvételek, üzenetek sora igazolja: hamis vádakkal akarja szétmarcangolni Böjte atyát a balliberális gépezet https://pestisracok.hu/hangfelvetelek-uzenetek-sora-igazolja-hamis-vadakkal-akarja-szetmarcangolni-bojte-atyat-a-balliberalis-gepezet/ ----------------------------------------- Visszakozik az állítólagos áldozat: tervezett médiaakció zajlott Böjte Csaba lejáratására https://pestisracok.hu/visszakozik-az-allitolagos-aldozat-tervezett-mediaakcio-zajlott-bojte-csaba-lejaratasara/ ---------------------------------------- Amit Böjte atya harminc éve “csinál”, sokkal több, mint gyermekmentés (videó) https://pestisracok.hu/amit-bojte-atya-harminc-eve-csinal-sokkal-tobb-mint-gyermekmentes-video/ --- “Meg kell fékezni a sok hamis, hazug embert” – akik csak azért vannak fizetve, hogy bemocskolják Csaba testvért és az alapítványt” https://pestisracok.hu/meg-kell-fekezni-a-sok-hamis-hazug-embert-elo-videoban-jelentkezik-egy-volt-bojte-gyermek/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!