Megmentették a férfit, aki 12 órát töltött egy kidőlt fa alá szorulva

2023. szeptember 25. 12:53

A túrázónak hatalmas szerencséje volt, hogy rátaláltak.

2023. szeptember 25. 12:53
túrázó, baleset

Szinte teljesen kihült az az 58 éves férfi, aki több, mint 12 órát töltött éjszaka a hidegben egy fa alá szorulva a Ság hegyen. A férfi egyedül indult kirándulni még pénteken, 

letért az ösvényről, megcsúszott és húsz métert esett lefelé, amíg egy fa megállította. 

Szerencsétlenségére a fa nem csak a csúszását állította meg, de be is szorult alá. A sérültnél hiába volt telefon, nem tudta azt használni. Végül egy közelben élő nő hallotta meg a segélykiáltásait és a szomszédokkal és a tűzoltósággal kiegészülve a férfi keresésére indultak. Mire rátaláltak, már veszélyesen lecsökkent a testhőmérséklete, kórházba vitték.

Nyitókép: képernyőfotó, TV2

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2023. szeptember 25. 13:52
Majdnem nyert egy Darwin -díjat
Akitlosz
2023. szeptember 25. 13:46
Nem egyedül meg mi értelme van túrázni? Egy zajos embercsorda elriaszt mindenkit így nem fog találkozni az erdőlakókkal. Az egyedül, csendben túrázó viszont sok mindenkivel találkozhat, vaddisznók, őzek, szarvasok, rókák, nyulak, harkályok ... Ja, és medve nincsen egy szál sem, mert kipusztították a semjének. Az emberre legveszélyesebb erdei élőlény a kullancs.
Gullwing
2023. szeptember 25. 13:26
SOHA ne indulj el egyedül túrázni. Ja, és a medve: az nem játék. :D
need-info
2023. szeptember 25. 13:12
Azt a kurva, de nagy mázlija volt. Ilyenkor egy egyszerű szerkezet könnyedén megmentette volna : egy síp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!