Kigyulladt és felrobbant egy családi ház Százhalombattán

2023. szeptember 25. 16:57

Az épület átvizsgálásakor egy férfi összeégett holttestét találták meg.

2023. szeptember 25. 16:57

Hétfőn délután fél egy körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Százhalombattán ég egy családi ház – adta hírül a katasztrófavédelem honlapján. Az érdi hivatásos és a FER létesítményi tűzoltók vonultak a helyszínre, így összesen öt járművel tizenöt tűzoltó érkezett a Rákóczi utcában lévő negyven négyzetméteres, teljes terjedelmében égő házhoz, amelynek a teteje részben beszakadt. 

Az ingatlanban egy gázpalack felrobbant, egy másikat a tűzoltók hoztak ki, egy újabb robbanást megelőzve ezzel. 

Az oltás csaknem negyven percet vett igénybe. Az épület átvizsgálásakor egy férfi összeégett holttestét találták meg. A tűz keletkezési helyét, idejét és okát tűzvizsgálat keretében tárják fel.

Egy füstérzékelő beszerzésével megelőzhetőek a nagyobb tüzek, hiszen a készülék már a tűz keletkezésekor hangos sípolással jelez – hangsúlyozza a katasztrófavédelem.

Nyitókép: illusztráció, MTI/Vasvári Tamás

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. szeptember 25. 16:58
😳😳😟
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!