„Ismét csatasorba állok!” – visszatér a korábbi jobbikos nagyágyú

2023. szeptember 13. 13:50

„Folytatjuk!” – ígérte a politikus.

2023. szeptember 13. 13:50
gárdaavatás 2007

„Mint arról már korábban olvasni lehetett, azt a megtisztelő lehetőséget kaptam a külügyminiszter úrtól, hogy – sokéves külkereskedelmi gyakorlattal a hátam mögött – külgazdasági attaséként lépjek hazánk szolgálatába. (...) Hosszú vívódás után azonban mégis másképp döntöttem” – kezdi Facebook-bejegyzését Volner János, aki emlékeztet: 2022-ben, a választások után ő vállalta fel pártjával a Huxit ügyének képviseletét. „Hiába bíztam abban, hogy a politikától való távolmaradásom után a Fidesz és a Mi Hazánk rárajtol a másfél milliós szavazói támogatottsággal bíró témára, nem így lett. A Fidesz továbbra is ragaszkodik hazánk uniós tagságához, Orbán Viktor még mindig megpróbálja menteni az Európai Uniót. A Mi Hazánk teszetoszaságát végképp nem értem, hiszen egy nemzeti-radikális pártnak kifejezetten jól állna a Huxit ügyének bátor képviselete” – értékel.

Nincs más lehetőségem, ismét csatasorba állok!”

– írta. 

Szerinte „meg kell szabadulnunk a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Uniótól, el kell utasítanunk az amerikai érdekeknek alárendelt Európai Egyesült Államok vízióját. Magyarország függetlenségéért vérüket adták az őseink, mi sem tehetjük meg, hogy az Európát pusztító brüsszeli bürokraták kezébe helyezzük a sorsunkat!”

Nem véletlenül nevezett Orbán Viktor – számomra megtisztelő módon – a Jobbik utolsó mohikánjának. Én továbbra is a Jobbik 20 évvel ezelőtti Alapító nyilatkozatának szellemében politizálok - utolsó mohikánként”

– fogalmazott.

Nyitókép: illusztráció, forrás: mindenamimagyar.hu

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. szeptember 19. 13:08
Foltos sánta haszontalan pökhendi hülyegyerek vagy Volner!
files32
2023. szeptember 13. 18:05
Jani most talált ki a susnyásból.
nyugalom
2023. szeptember 13. 16:51
Rosszul teszi! Nem kellene!
Syr Wullam
2023. szeptember 13. 16:32
A susnyásban szopató mindenit, ezt nem láttam jönni! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!