Hoppá: a 2014-es DK-tüntetésen tomboló Gulyás Márton is feltűnik a gyermekeknek szóló svéd oktatófilmben

2023. szeptember 26. 15:02

„Öt évvel később a svédek ezt a videót arra használják fel, hogy Gulyás Márton hogyan küzd a Fidesz ellen. Ennyire ostoba nem lehet!” – fogalmazott Ceglédi Zoltán.

2023. szeptember 26. 15:02

Az ATV Öt című műsorának legvégén a műsorvezető behozta a beszélgetésbe az elmúlt hetekben nagy sajtóvisszhangot kiváltó, Magyarországot lejárató svéd oktatóvideót. Vogyerák Anikó felidézte: Menczer Tamás államtitkár a felvételre úgy reagált, hogy egy kétperces videóban bemutatta, valójában milyen állapotok uralkodnak a hazánkat leckéztetni próbáló Svédországban – a képkockákon lövöldözéseket és bandaháborúkat láthatunk többek között.

Ezt is ajánljuk a témában

Először Ceglédi Zoltán politikai elemző ragadta magához szót, és felhívta a figyelmet arra, hogy a svéd kisfilmben egy olyan 2014-es, hang nélküli videójelenet látható Gulyás Mártonról, a Partizán szerkesztőjétől – aki maga is megszólal a filmben –, amely egy DK-s megmozduláson készült, és ahol Gulyást egy felkérdezése miatt megverték a jelenlévők.

 „Öt évvel később a svédek ezt a videót arra használják fel, hogy Gulyás Márton hogyan küzd a Fidesz ellen. Ennyire ostoba nem lehet...!” 

– jelentette ki indulatosan az elemző.

Ezt is ajánljuk a témában

Hont András publicista minderre úgy reagált, hogy „a magyar kormánynak pedig ki kellene állnia, és azt mondania, hogy a DK-s terror ellen  küzdünk. Mert DK-s nyugdíjasok szimatszatyorral terrorizálják a magyar lakosságot”.

Az említett részletet alább tekinthetik meg:

***

Mint ismert, 2014-ben garázdaság miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a Demokratikus Koalíció egyik  Ellenállás napja elnevezésű rendezvényén történtek miatt. Gulyás Márton, a Krétakör Alapítvány ügyvezetője a tömegben egy táblát emelt a magasba, amelyen az állt: „Cigányozás helyett baloldali megoldásokat”. A transzparenst a közelében állók kitépték a kezéből, őt pedig többször megütötték. Gulyás Márton végül a biztonsági őrök gyűrűjében hagyta el a rendezvényt. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke Facebook-oldalán elítélte az incidenst. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2023. szeptember 26. 22:31
Nézem ennek a profilból is, szemből is abnormális fejformájú, trimmelt szakállú csapott vállú nyegle gizdanyakú senkinek a fontoskodását - és iszonyodom a gondolattól, hogy ezek a herélt hangon óbégató senkiházi akarnokok természetesnek gondolják, hogy ráerőltethetik a társadalom normális többségére a beteg ideológiájukat, de még inkább attól, hogy valaki a szimpla ostoba Orbán-gyűlöletéből még az esélyt is megadná hozzá.
kobi40
2023. szeptember 26. 21:59
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Bandwurm-drawing.jpg Pontosan ilyen a feje.
zakar zoltán béla
2023. szeptember 26. 19:28
Senky
states-2
2023. szeptember 26. 19:26
Nekünk komcsiból is a legalja jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!