Felébresztették az altatásból a börgöndi tragédiában megégett kislányt

2023. szeptember 16. 16:33

A gyermek szüleivel ült az autójukban, amikor a repülőgép becsapódott mellettük.

2023. szeptember 16. 16:33

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, vasárnap a börgöndi repülőnapon lezuhant egy repülőgép. A szemtanúk beszámolója alapján a gépen ülőknek semmi esélyük nem volt a túlélésre. A két halálos áldozat mellett többen súlyosan megsérültek.

Ezt is ajánljuk a témában

Köztük az a család is, amelynek autója pont a becsapódó repülőgép mellett állt, így mindkét szülő és a velük lévő gyermek is súlyosan megsérült. A szülőket a Honvédkórház plasztikai osztályán látják el. A 9 éves lányt, aki súlyos égési sérüléseket szenvedett, többször meg kellett műteni, és huszonnégy órás megfigyelés alatt tartják a budapesti Bethesda Gyermekkórház intenzív osztályán.

Azonban most bíztató hírek érkeztek a kislány állapotáról, ugyanis felébresztették az altatásból, és már önállóan lélegzik 

– írta meg a Bors.

Nyitókép: Képkocka/Videó

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lististerc
2023. szeptember 30. 13:22
Ott voltam, bár távolabb a balesettől. A kifutó végén lévők (repülési szakemberek )már kb. fél perccel előtte üvöltöttek, hogy ebből baj lesz. Nyilván semmit sem tehettek. Mi hazajöttünk, a kíváncsiskodó tömeg undorító volt, ahogy a mobiljaival fotózni kezdett. Az egész szerencsétlenül járt családnak felépülést és sok kitartást kívánok.
nedudgi
2023. szeptember 16. 21:49
Nem az első pár napot kihívás túlélni, hanem az első pár hónapot, fertőzésekkel meg mindennel. Szegény kislány még nincs túl a nehezén.
Karcsi_Charlie
2023. szeptember 16. 20:00
Tudom, hogy a bőrgyógyászat és az orvostudomány ma már szinte csodákra képes, de a kislány eredeti bőrét már nem tudják visszaadni, és ez az iskolai éveken és a a párválasztáson keresztül élete végéig egy szörnyű trauma lesz számára. Csak ez a dolog milliárdokban kifejezhető kárt okozott, egy 67 éves "pilóta" hősködése miatt.
Karcsi_Charlie
2023. szeptember 16. 19:58
Mihamarabbi, lehetőleg fájdalom mentes gyógyulást a kislánynak és a vétlen családnak. Az édesanyáról semmi hír, lehet hogy ő rosszabbul van ? Én korhatárhoz (és nem csak orvosi vizsgálathoz) kötném a repülőgépvetetést. Szóval 60 év felett az ember reflexei és reagáló képessége már nem olyan mint 30-40 évesen. 60 év felett tilos legyen repülőgépet vezetni. Autóra sem szabadna 75 év felett jogosítványt kiadni. Remélem volt ennek a repülőgépnek kötelező biztosítása, mivel a mezőn vétlenül parkoló családnak többszázmilliós kártérítés jár. Ha nem volt, akkor a néhai pilóták tulajdonában levő repülőket és repülőgépiskolát azonnali zár alá venni, hogy a vétlen család kára kifizethető legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!