50 eurós címletekkel vették meg Karácsony Gergelyt

2023. szeptember 21. 09:16

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?

2023. szeptember 21. 09:16
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Azt hiszem, mindannyian láttak már hasonló urnákat, például a választásoknál is ilyeneket helyeznek ki. Tudják, ezek azok, amelyeknek a rése kifejezetten szűk, mondhatni, pár papírdarabnál több egyszerre nem fér bele.

Na, a kötegelt pénz pedig legalább olyan vastag, mint 5–6 darab ilyen rés, egyszerre. Értik, ugye, hogy fizikailag ez mitől volna lehetetlen? De ha ezen a kisebbfajta problémán még át is libbenünk, mint egyszeri nyugdíjas munkásőr Gyurcsány Ferenc újabb hazugságán, akkor ott áll előttünk az újabb probléma: ezek a papírpénzek nemcsak nyomdából érkezetten frissek voltak, nemcsak kötegelve érkeztek, de számos esetben egymást követő sorszámmal. Ha saccolni kéne, erre mekkora valószínűséget látnak? Jönnek a baloldali támogatók, és mit ad ég, a sokmilliónyi papírpénzből pontosan olyanokat adnak le, amelyek sorszámai egymást követik. Érdemes ehhez még azt is hozzátenni, hogy legalább két, egymás követő befizetés esetében pontosan ugyanannyi 100 euróst adott le Perjés Gábor. Hát erre vajon mekkora a sansz? Hogy nem eggyel kevesebb, nem eggyel több, hanem ugyanannyi 100 eurós legyen nála?

Ezt is ajánljuk a témában

Ja, mert azt sem árt tudni, hogy a legkisebb címlet, amit a bankban leadtak, 50 eurós volt. Egészen pontosan 50 és 100 eurós címletek. Semmilyen kisebb címlet, kizárólag ilyenek. Mit gondolnak, ez mennyire reális? Szóval, értik, ugye? És ezek csupán a legutóbbi fejlemények. Karácsony Gergely és galerije pedig csak tovább hazudozik. De mi azért foglaljuk még egyszer össze: ezek a bizonyos mikroadományok kötegelve, minimum 50 eurós címletekben, frissen, ropogósan, egymást követő sorszámmal érkeztek. Van, aki ezt így, ezek után elhiszi? Hát miből állna végre bevallani, hogy igen, ügynökök vagyunk? Oké, ezt nyilván nem tehetik meg, már csak a büntetőjogi felelősség miatt sem, de a választóik ezek után csak beláthatnák már, hogy kiket is támogattak.

Azokat, akik a hazaszeretetüket és a hazájukat egy papírcetlire leírható módon eladták a megbízóiknak. Akik minden egyes politikai cselekedetüket azok alapján határozzák meg, hogy az megfelel-e a nemzetközi baloldalnak vagy sem.

Kérem, ez mindig legyen a fejünkben. És ki tudja, hol van még a vége?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Robert Szaniszlo / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2023. szeptember 22. 19:29
Az tudható, hogy ezeket a pénzcímleteket hol nyomtatják? (mintha közvetlenül a nyomdából érkeztek volna, a sorszámok ezt jelzik)
FeketeFehér
2023. szeptember 21. 22:51
Szegény Trombi annyira buta, hogy még azt sem érti, hogy az adományládákba bedobált pénzeket utólag címlet szerint szétválogatják, kötegelik, és úgy viszik a bankba. Mert ez az előírás. De ént Trombitástól már rég nem várok értelmes megszólalást.
Pelso j.
2023. szeptember 21. 20:31
trombi, neked állításaid vannak a cikkben, a haveri OTP feljelentése és a cseléd MN írása alapján. Hitelesség a mínusz köbön, ahogy eddig.
Lajoss
2023. szeptember 21. 18:08
Trombi,ti elvagytok abból a néhány milliárd közpénzből…amúgy a karod lengeted még?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!