Új kolostort minden magyarnak!

2023. augusztus 21. 19:02

Ez lehet a magasztos cél, amely igazán méltó Orbániához! Manapság közpénzt jobb célra nem is lehet elkölteni.

2023. augusztus 21. 19:02
Gusztos István
HírKlikk

„Íme a fénykép a hargitafürdői új pálos kolostor felszenteléséről.

A különböző avatásokra kiválóan alkalmas, protestáns létére Szent István-i értelemben nemzetegyesítő »házelnök«, Kövér László, valamint a »kormány« esze – sok közül az egyik –, Soltész Miklós jelenléte bizonyára azt fejezi ki, hogy az anyaországiak is hozzájárultak – boldogan – a nagyszerű és időszerű létesítmény elkészültéhez.

Ez pompás, ám kevés: kolostort minden magyarnak, az anyaországiaknak is! A fénykép nem árulja el, férfiaknak vagy nőknek készült a korszerű, jövőbe mutató építmény, vagy netán koedukált. Mindegy is: kolostorba nem azért megy az ember, hogy zabolátlan, vad nemiségét kiélje – bármit is írt erről Diderot Az apáca című förmedvényében, vagy bármit is hazudoznak újabban a frissiben kitüntetett Böjte Csaba némely alkalmazottjáról.

A nemzetegyesítő buzgalmú Kövér Lászlónál és társánál, a nagy eszű Soltész Miklósnál senki sem találhat alkalmasabbakat új kolostorok átadására, sőt, felszentelésére! Kövér például ezzel is harcol Európa megmentéséért, kiszabadításáért az Isten-gyilkosok utódainak karmaiból!

Orbánia előre megy, nem hátra! Építsünk hát sok-sok kolostort, százat, ezret – hadd jusson mindenkinek, akinek fontos a keresztény Európa, a boldog jövő – olyan jövő, amikor a földrészen kívüli hatalmak – ahogyan ezt Kövér László egyáltalán nem eszelősen, hanem »NER«- bölcsen megjegyezte – nem provokálhatnak ki európai háborúkat..!”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. szeptember 25. 08:42
Prolihergelő felhúzhatós tucat-cikk: krek....krek...krek > krek-krek-krek-krek-krek...
polárüveg
2023. augusztus 27. 10:32
Gusztos inkább szeretne vallásüldöző jakobinus lenni (elfeledve a jakobinusok sorsát). Ó azok a régi rákosista ötvenes évek! - még vannak vágyakozók utána.
Szuperszig
2023. augusztus 23. 15:51
Szerintem is sokkal jobb lenne minden pénzt kalányos gizella, és az ő testvérbátja, esetleg apja s ha már ivarérett, akkor az öccse szaporodására fordítani. S magáért a létezésükért is kövessük meg magunkat. Szerintem ez egy jó cél.
urban63
2023. augusztus 22. 19:47
Purgatóriumot az elvtársoknak, hitetlen neolibsi kocsogoknak, guruló dollcsikért firkászoknak, a demokratikus kutyáknak (mi is a monogramjuk?)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!