Tóth Gabi: Sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam

2023. augusztus 20. 08:14

Az énekesnő hevesi koncertjén – ahol az új párjával lépett fel – kijelentette, az elmúlt nehéz időszakban a rajongóiból merített erőt.

2023. augusztus 20. 08:14

Szakítása óta Hevesen lépett először színpadra szombaton Tóth Gabi és új szerelme, Pap Máté Bence – számol be a Blikk. A bulvárlap emlékeztet, hogy először Krausz Gábor, majd maga az énekesnő is bejelentette, hat év után véget ért a kapcsolatuk; hamar kiderült, kapcsolatuk a Fricska 29 éves táncosa miatt ment tönkre, aminek hatalmas visszhangja van azóta is. 

Az új pár a héten Horvátországban is töltött pár napot a táncos családjával, de már hazatértek, és közös koncertet adtak Szeretni jöttem címmel.

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk szerint több százan jöttek el a koncertre, s miután elkezdődött a műsor, az énekesnő rögtön egy üzenet fogalmazott meg a közönség felé. Kijelentette, „sok támadást kapok, amiért merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam” –, majd az Ez vagyok én című számát kezdte el énekelni. S azt is kijelentette, hogy az elmúlt nehéz időszakban a rajongóiból merített erőt.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. augusztus 21. 19:50
"merek önmagam lenni, merek szabadon szeretni és felvállalni magam" Ezt úgy értsük, hogy semmi felelősséget nem vállalsz a tetteidért? Amikor férjhez mentél, megszülted a kislányodat nem voltál önmagad, nem szeretted őket szabadon? Az egész történet egy színjáték volt, amit folyamatosan írtál róla, még akkor is, amikor már nem is voltatok együtt? Te már nem vagy szabad, hiszen családod van.
hátakkor
2023. augusztus 21. 10:08
A művésznő egy dala sem ugrik be, pedig személyesen ismerem :(
pipa89
2023. augusztus 21. 08:49
Mered, ami tény, de a döntésed két másik ember életét is keményen érinti. Mi lesz, ha elmúlik a rózsaszín köd? Biztos, hogy megérte mindent felrúgni, mindent beáldozni? Ezt visszacsinálni már nem lehet egy könnyen... S még ha meg is tetted, bölcsebb volna a bűnt nem fenn hangon hirdetned...Persze jogod van hozzá, a döntés a tiéd, de a másik kettőnek is joga lett volna a feleséghez, az anyához, az apához együtt...Nem törhetünk pálcát feletted, az nem a mi dolgunk...
pethoz-2
2023. augusztus 21. 08:42
Én csak a gyerekét sajnálom..... és a férjét is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!