Pálffy István úgy kezdte újra a tévézést, ahogy abbahagyta: botránnyal

2023. augusztus 22. 17:31

Mindenesetre érdekelne minket, hogy fideszes politikusok szerint ez így rendben van?

2023. augusztus 22. 17:31
null
Szakács László
Szakács László
Facebook

„Pálffy István úgy kezdte újra a tévézést, ahogy abbahagyta: botránnyal.

Pálffy István a következőket mondta:

»Van az, hogy bizonyos türelemmel kell lenni az olyan betegségek felé, iránt, mint a pedofiloké.«

Majd nem sokkal később a tömeggyilkosokkal kapcsolatban is mentális betegségről beszélt.

Szerintünk Pálffy István tévés karrierje felettébb rövid életű lesz, mindenesetre érdekelne minket, hogy fideszes politikusok szerint ez így rendben van?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2023. augusztus 23. 10:25
Fájdalmasan felkészületlen volt. Makit megedzette az elmúl évek harca, biztos ezerszer elpróbálta a tükör előtt, hogy milyen kérdésre milyen letámadással válaszoljon. Nagyon panelesen működik a hírtv, könnyű dolga volt. Ideje kicsit felkötni a gatyát!! Maki már nem olyan, mint szanyikapitány, vagy korózs...
Zoltan70
2023. augusztus 23. 10:09
No de Pityut, szerinted az rendben lenne, hogy egy fideszes politikus szóljon bele egy TV műsorba, hogyan kell azt vezetni? Tudjuk, ez a DK-ban bevett szokás, ezért nem is kellett volna ezt a bejegyzést megtenned. Igazi, balliberált bevésődéssel rendelkezve szokás szerint most is lemaradtál a lényegről, ami Pálffy azonnali elbocsátása volt. Tudod Pityu ez a ti oldalatokon elképzelhetetlen, de mit is várjon az ember olyanoktól, akiknek a félistene egykor, saját szavaival élve egy "kurva ország" miniszterelnöke volt és a kijelentése után nem mondott le azonnal. Ami pedig a fideszes politikusok véleményét tükrözi, az jó pár alkalommal sajtónyilvánosan is elhangzott többektől, de nyilván te akkor pont mondjuk a pedofil hajlamaival dicsekvő ballib pedagógiai asszisztens vagy esetleg a ballib Kőszeg Feri-interjút hallgattad. A balliberális oldal pedofília doktrínáját ismerve, tényleg te kéred számon és pont a Fideszen a véleményalkotást? Pityu, Pityu te is szopni jársz a médiába!
Kilincs
2023. augusztus 23. 07:51
Sokan itt nagyon felreertik a tortenteket. Palfi nem a pedofilokra gondolt. A pedofilt Ö ugy hasznalja, hogy azalatt a komcsikat erti. Szoval szerinte a liberalnyamvadekok betegeg, szerintem aberraltak ezentul, es Palfinal ez egy kep azokrol akik a tarsadalmat a romlasba taszitanak. Palfival anno egyutt wellnesseztem az Arany Bikaban, nincs vele kulonosebb baj, o is szeret inni, en is iszom neha egy froccsot. Nyilvan Maki Peti volt aki a zavaros elmeharcat projekcionalta, ez utobb Palfi szavait is ketertelmuve tettek. Szoval o az aberralt komcsikra gondolt, de abban tenyleg nincs igaza, itt nem lehet tul nagy turelemmel lenni, hiszen egy komcsi onpusztito, nehogy feketelyukba zuhanjon a kozosseg, kell nekik egy kis Bige Börtön
cutcopy
2023. augusztus 22. 22:27
"fideszes politikusok szerint ez így rendben van?" Szerinted azért rúgták ki mert rendben van blfsz..? Amúgy nem fideszes volt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!