Minőségi oktatás, működő állami egészségügy, korrupciómentes állami vezetés, nem felrobbanó állami vasutak

2023. augusztus 13. 17:05

Ez vezethet el ehhez a programhoz!

2023. augusztus 13. 17:05
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Szuper, gyerünk! 

Minőségi oktatás, működő állami egészségügy, korrupciómentes állami vezetés, nem felrobbanó állami vasutak…

ez vezethet el ehhez a programhoz.”

***

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 13. 18:42
Dollarmentes libsik! Épkézlab, ertelmes baloldalt nem idegen ugynokoket, arulokat!
Agricola
2023. augusztus 13. 17:45
József Atiila írta: "Szövőlány cukros ételekről álmodik, nem tud kartelekről." A z álszent Szilágyi viszont "korrupciómentes állami vezetésről" beszél, úgy tesz, mintha nem tudna arról, hogy korrupció még az Európai Parlamentben is előfordul. Az EU-ban jelennek meg most már rendszeresen hírek arról, hogy magasrangú politikusok visszaéltek hatalmukkal. Gondoljunk csak Eva Kailira, aki a katari korrupciós ügy miatt vizsgálati fogságban volt több társával együtt, de ne feledkezzünk meg a vakcinabeszerzési botrányról se, ami Európai Unió egészségügyi biztosát, Sztella Kiriákidészt érinti. Az EU 27 tagállama közül csak háromban létezik Integritási Hatóság, Magyarországon, Szlovéniában és Olaszországban. A többi 24 tagállamban nem működik Integritási Hatóság. Bíró Ferenc az Integritás Hatóság elnöke vitatta, hogy a korrupció nagyobb probléma lenne Magyarországon, mint bárhol máshol.
orokkuruc-2
2023. augusztus 13. 17:38
nekem az az egyetlen gondom, hogy amikor ezt csinálták, nem volt kondom!
orokkuruc-2
2023. augusztus 13. 17:29
Te fosadék erre volt 12 évetek! Mi akadályozott meg benne?.. .. ja és most a butapesti fos keltető, ott mit mutattok? Ott most nem fasza helynek kéne lennie.?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!