Meggyilkoltak egy magyart Angliában

2023. augusztus 14. 20:35

Féltékenységből szúrták le V. Dánielt.

2023. augusztus 14. 20:35
1 arrested after car crashes into Downing Street gates in London

Néhány napja ölték meg V. Dánielt az angliai Barnsley városában, a Blikk úgy tudja, hogy a 28 éves áldozat holttestére a múlt hétvégén bukkantak a rendőrök. V. Dániel pár éve ment Angliába dolgozni egy barátjával, a bulvárlap szerint késelés áldozata lett a magyar férfi, akit előbb sikerült még kórházba szállítani, ám ott nem sokkal később életét vesztette. 

A Blikk szerint egy szintén magyar származású, mindössze 21 éves fiatalt fogtak el és vettek őrizetbe a rendőrök a gyilkosságért.

V. Dániel egy ismerőse azt mondta a lapnak, hogy az áldozat nemrég ismerkedett meg egy lánnyal, akinek volt barátja szúrt féltékenységből, illetve korábban azzal fenyegette V. Dánielt, hogy elvágja a torkát, de nem vették komolyan. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. augusztus 14. 23:33
Úgy tudom, hogy Balázs Dániel volt a gyilkos neve.
burmin2
2023. augusztus 14. 21:23
Most mit mondanak a birtokukat eladni nem tudó milliomosok ?
Obsitos Technikus
2023. augusztus 14. 21:17
Szomáli csaját ne nyúld le, ez egy örök Leeds-i figyelmeztetés.
buckafej-2
2023. augusztus 14. 20:59
Volt a tévében. Cigányok. Féltékenység, a csaja előző hapsija szúrta le, akitől volt egy gyereke a nőnek. A leszúrtnak is volt két gyerek Ózdon. Cigányok konfliktuskezelése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!