Ki az igazi baloldali?

2023. augusztus 27. 09:38

Aki napi 24 órát dolgoztat és rávesz, hogy feljelentsd saját anyádat, apádat.

2023. augusztus 27. 09:38
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Az álbaloldali anyagi és politikai haszon reményében jogfolytonosságot tart fenn a régi baloldallal, de velejéig korrupt, nem hisz semmiben, csak a divatos, baloldalinak vélt vagy nevezett paneleket szajkózza. Jobbára írástudatlan és teljesen ötlettelen, de van némi üzleti érzéke. Ellop mindent, ami mozdítható. Viszont ahhoz már tehetségtelen, hogy hosszabb távon bárhol hatalmon maradjon.

Ki az áljobboldali? Cinikus nihilista, akinek a jobboldalisága az álbaloldali és álliberális ellenfelei kicsinálásában nyilvánul meg, s ebben vele született szadizmusát is kiéli. Ő maga libsiként él (szex, drog, rákendroll, lmbt), de folyamatosan hazudozik keresztény meg konzervatív értékekről, ráadásul úgy hazudik, hogy tudja, hogy mindenki tudja, hogy hazudik, amiért is ő maga röhög legízesebben azon, hogy hazudik. Ő már nem lop, hanem rabol.

Ki az álliberális? A szabadság felkent ellensége, frusztrált és impotens/frigid és tehetségtelen bolsevik, aki, mivel neki magának semmi öröme az életben, egyetlen élvezete, hogy másnak se legyen, ezért betiltana mindent, ellenőrizné a magánéletet, és folyton cenzúrázna, amit csak lehet, s ebbéli tevékenységét emancipációnak és elfogadásnak nevezi. Nem lop, nem rabol, de szívesen fogad el támogatást a nemzetközi cégektől, cserében ott rombolja a kultúrát, ahol csak tudja.

Ki az igazi liberális? A gyerekmunka és a rabszolgakereskedelem híve.

Ki az igazi baloldali?  Aki napi 24 órát dolgoztat és rávesz, hogy feljelentsd saját anyádat, apádat.

Ki az igazi jobboldali? Aki belelő a meszesgödörbe.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Trenka Attila/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2023. augusztus 28. 08:47
A rock and rollt nem merd egy kalap alá venni a drogokkal meg az LMBTQ-val!
Osztap_Bender
2023. augusztus 28. 08:12
Ki az igazi baloldali? - Aki elutasítja az embernek ember által való kiszipolyozását - Aki a dolgozók helyzetének javítását szorgalmazza a "lölő" félék gazdagítása helyett - Aki a vérszemet kapott zsidók kiszorítását tervezi a kereskedelemből - Akinek fontosabb a magyar emberek egészsége, biztonsága mint egy olimpia - Aki megvesztegethetetlen - És így tovább. Te is tudnád folytatni. Ha van is ilyen magyar ember, tehetséges is, alkalmas is lenne a valódi baloldal képviseletére, sehol sem juthat szóhoz, pódiumhoz.
Akitlosz
2023. augusztus 27. 21:58
Mi van? Nem kellene a fészbukkhuszárokkal megtölteni ezt az újságot. Csökkentik az amúgy is alacsony színvonalat.
jooeee
2023. augusztus 27. 20:31
Ez teljesen hülye, csak az a kár, hogy még életben van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!