Iskolák kapják meg a népszámlálás során használt táblagépeket

2023. augusztus 07. 10:22

Nagycsaládosok, a polgárőrök, a fogyatékossággal élők, nyugdíjasok, az önkéntes tűzoltók és a cukorbetegek is kaptak modern eszközöket.

2023. augusztus 07. 10:22
Telemedicine

Nyitrai Zsolt kormánypárti politikus közösségi oldalán jelentette be, hogy a népszámlálás során használt táblagépek egy részét az iskoláknak, a többit pedig civil szervezeteknek adományozta a kormány.

Mi a szolgáltató államban hiszünk és partnerségben dolgozunk együtt a civil szervezetekkel”

– jelentette ki a politikus, aki szerint a népszámlálásban részt vett táblagépeket a jövőben társadalmi csoportok használhatják a feladataikban és kommunikációban. 

Nyitrai Zsolt megjegyezte, modern eszközöket kaptak többek között a nagycsaládosok, a polgárőrök, a fogyatékossággal élők, a nyugdíjasok csoportjai, az önkéntes tűzoltók és a cukorbetegek is. 

Magyarország Kormánya megbecsüli és támogatja a civil érdekképviseletek munkáját, működését” 

– fogalmazott.

A nyitókép illusztráció. Fotó: CHASSENET / BSIP / BSIP via AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tésztagyári szakmunkás
2023. augusztus 07. 10:46
Így kell címet adni: "Kiszuperált táblagépeket kaptak az iskolák a kormánytól". Mennyivel jobban hangzik, ugye? Ebben a mocsok diktatúrában nyugodtan leírhatnak ilyet a ballib firkászok.
Gullwing
2023. augusztus 07. 10:29
És akkor a balliberálnácik: szar, használt gépeket osztogat a kormány..... Bezzeg amikor ők fosztogattak anno.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!