Havas Henrik nem bírta ki, beleszállt Pálffy Istvánba

2023. augusztus 23. 11:42

Kőszeg Ferencet azonban hasonló kijelentései miatt megpróbálta mentegetni.

2023. augusztus 23. 11:42
null

„Nem esett jól, hogy Pálffy Pistát – egykori kollégámat - egy nap után kirúgták a Hír TV-ből, mert ennyi idő alatt megbukni, az azért bravúr” – reagált a kedd esti médiaeseményekre Havas Henrik. Ismert: a HírTV azonnali hatállyal elbocsátotta Pálffy Istvánt, miután a hétfői adásban arról beszélt, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké”. 

Ezt is ajánljuk a témában

A csatorna amellett, hogy elhatárolódott, azonnal lépett, 

a kedd esti Napi Aktuálist már M. Dobos Marianne vezette, aki fel is olvasta a HírTV közleményét, amely így hangzott: 

„A HírTV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi Aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen a csatorna elveivel és hitvallásával. A HírTV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett. A HírTV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.”

A pedofilmentegetős mondat különösen rosszul hangzott azok után, hogy múlt hét elején éppen a Gulyás Márton-féle Partizánon adott egy hasonlóan nagy felháborodást kiváltó nyilatkozatot a balliberális oldal legendájának számító, 84 éves Kőszeg Ferenc.

Havas Henrik akkor is sietett megvédeni az SZDSZ-alapító, és a többnejűség lelkes hívének is számító Kőszeget, sietségében azzal érvelt, hogyShakespeare Júliája 13-14 éves volt”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az egykori tévés véleménye tehát ismert az ilyen kijelentésekről, Kőszeggel ellentétben azonban Pálffyt korántsem mentegeti, hanem ismét kritizálja.

„Na, szóval elképzelni nem tudom, hogy mit vártak a Pálffy Pistától a Hír TV-nél. Azt nyilván nem, hogy zseniális felkonferálásokat írjon a bejátszások elé, aztán tíz percen keresztül csináljon értelmes interjút bárkivel” – száll bele egykori kollégájába a tévés.

A teljes posztot itt olvashatja el.

Nyitókép: képernyőmentés.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2023. augusztus 24. 09:34
Az előrehaladott Jabba állapotban, és az annak megfelelő mentális minőségben.
tapir32
2023. augusztus 23. 19:57
Kőszeg szánalmas és lemaradt jó pár brosúrával. A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Azért veszedelmes a szocializálatlanság liberális kultusza, mert a társadalmi normák elutasításával tiltásokra kényszerítik azokat, akik békésen, társadalomban akarnak élni. A szabadság halálát a szabadságot minden határon túl kiterjesztő liberalizmus hozza el. Akár úgy, hogy szétesik a társadalom, mint a kölcsönös egymásra utaltságok hálózata, vagy oly módon, hogy az egymásrautaltságok fenntartása miatt tiltásokat, korlátozásokat kell bevezetni.
blanconegro
2023. augusztus 23. 19:38
Igazi vén gyökér. Tudom, én senki vagyok hozzá képest, de hadd legyek tahó. Menjen a kurva anyjába...
figyelő4322
2023. augusztus 23. 18:12
Érdekes, a Havas Henrik elvtárs/ úr még ma is úgy érzi, hogy ő valaki... Elismerem, nem volt tehetségtelen ember, még ha a politikai nézetei a ballib oldalon álltak/ állnak. Viszont ma már csak úgy tudja megindokolni a mindenhez is hozzáförmedését, hogy (idézet.): 'Mert én Havas Henrik vagyok...' Hááát... Talán ez is több a semminél, ha nem is sokkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!