Első napján kirúgták Pálffy Istvánt a HírTV-től

2023. augusztus 22. 17:23

Úgy tudni, a műsor házigazdaszerepét M. Dobos Marianne veszi át.

2023. augusztus 22. 17:23
null

Hétfőn indult műsora Pálffy Istvánnak Napi aktuális néven a HírTV-n, ám sajtóinformációk szerint tiszavirág életű volt a régi-új műsorvezető munkája, ugyanis kedden napközben a csatorna menesztette a műsorvezetőt. A Blikk úgy tudja, hogy kedden délután összehívtak egy szerkesztőségi értekezletet, amelyen a kollégákkal is közölték a hírt. Azt írták, hogy a Napi Aktuális műsorházigazda szerepét M. Dobos Marianne veszi át.

Pálffy István 13 év kihagyás után tért vissza a képernyőre, az első adásban Kovács Zoltán államtitkárral, Schmitt Pál volt köztársasági elnökkel és Márki-Zay Péterrel, az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltjével beszélgetett. 

Pálffy a hódmezővásárhelyi polgármesterrel történő beszélgetés során arról beszélt, hogy „bizonyos türelemmel kétségkívül kell lenni egy olyan betegség felé, iránt, mint a pedofiloké, és ugyanakkor ott vannak a gyermekeik”. 

A politikus visszakérdezett, hogy milyen türelemmel kell lenni a pedofília felé, erre a műsorvezető rávágta, hogy a pedofil betegség felé, mert „minden beteggel szemben türelmet kell tanúsítani”. 

Elnézést, de egy tömeggyilkos is lehet beteg, de ettől még nem kell türelmet tanúsítani a tömeggyilkossággal. Nem kell türelmesnek lenni a tömeggyilkossággal, és nem kell türelmesnek lenni a pedofíliával”

– válaszolt vissza Márki-Zay Péter.

Erre Pálffy úgy reagált, hogy „nem is azt mondom, hogy kizárólag türelmesnek kell lenni, én azt mondom, hogy nem lehet szembeállítani egy másik csoporttal. Tehát itt a gyerekek védelméről van szó”.

Márki-Zay Péter válaszában megjegyezte, nem lehet kérdés, hogy „a pedofilokkal szemben a gyerekeket kell megvédenünk, ezért is kell rendszerváltás”. Ezek után más témára terelődött a szó. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. augusztus 23. 13:30
Ezt nem annyira értem. A pedofil biztosan beteg.
Unbiased Observer
2023. augusztus 23. 12:06
M. Dobos még beszélni sem tud.
Kybon
2023. augusztus 23. 01:40
Rííszégén ném szábád béménnyi dóÓókoznyi! Ábbó cák á kírúÚúgász ván! Éejjj!
nyugalom
2023. augusztus 22. 23:30
Nem ugy, minta libsiknel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!