Éljen augusztus 20.! És virágozzék is!

2023. augusztus 22. 20:37

Egy kis hiányérzet mégiscsak nyomja a lelkünket. Tavaly ilyenkor nem csóvák repültek az égen, hanem meteorológusok.

2023. augusztus 22. 20:37
Hungary's National Day
Arató András
Arató András
Klubrádió.hu

„A magyar hadak ereje rettentő, ami ünnepélyesen megmutatkozott az égen is, nem csoda, hogy a svédek oly nagyon ácsingóznak csatlakozni az Budapest–Isztambul–Aşgabat tengelyhez. Nem oda Buda! Akkor lesztek tagok, amikor mi akarjuk! Amikor Putyin megmondja nekünk, hogy akarjuk.

És még a világ atlétái is összegyűltek, hogy ámuljanak, mi mindenre nem képes ez a kicsinységében is hatalmas ország. Honunk jeles és nemzeti építőmesterei előállítottak egy önmagánál kétszer nagyobb stadiont, adófizető polgáraink nem sajnáltak rá kétszer, talán háromszor annyi milliárdocskát, mint amennyibe az ilyen ékszerek általában kerülnek. És mindezt merő önzetlenségből, hiszen föl sem merül, hogy egy magyar (sportoló) ember mások elől aranyból vert érmet orozzon el.

Egy kis hiányérzet mégiscsak nyomja a lelkünket. Tavaly ilyenkor nem csóvák repültek az égen, hanem meteorológusok. Pedig az Úr 2023. esztendejében, azaz, ha jól számoltunk arabul, kb. 1445-ben {2023 – 622 + (2023 – 622):32}, az Augustus császár elnevezett hónap 20. napján volt vihar is, meg napsütés, ezúttal mégis elmaradt az autodafé. Pedig a vendégeknek biztosan tetszett volna.”

Nyitókép: Serhat Cagdas / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. augusztus 23. 12:17
Én már írtam erről a szaros zsidóról a múltkor javasolva, hogy milyen mezőgazdasági munkák elvégzését tanulja meg, mielőtt a száját tépi. Most kénytelen vagyok szigorúbban fogalmazni a régi rákosi korszakbeli agitációk alapján. Kaszát a kezébe, viharlámpát a tökére, gereblyét a segge mögé és addig nem leengedni a búzamezőről, amíg fején ki nem virágzik a tök, mindezt lehetőleg télikabátban és szigorúan kipát viselve. Aki a magyar államalapítás ünnepével viccelődik, azzal a hatalomnak is "viccelődnie" kell. Kádárék ezt még gumibottal, a maiak már jótékony könnyfakasztóval vagy totális lehallgatással valósítják meg.
llnnhegyi
2023. augusztus 23. 11:47
Perczel Éva! Tavaly rossz időt jósoltak, kirúgták őket azonnal. Most szép időt jósoltak! Sikeres ünnep volt augusztus 20 !
llnnhegyi
2023. augusztus 23. 11:44
Perczel Éva! -:) Rossz időt jósoltak augusztus 20 -ra. Palkovics miniszter kirúgta... Később visszavették és Palkovics minisztertől váltak meg. Most szép időt jósoltak. Szép volt minden... Most a libbcsikommcsik tébolyultan neki mentek az ünnepnek, tűzijátéknak,mindennek! Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen zagyvál, ordibál: Hol többségi támogatásom!!!?? Apró Piroska néni átbaszta a fejemet! Sehol!! A Fidesz mindent visz!
Upuaut
2023. augusztus 23. 07:15
Húzzatok már el innen, belpesti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!