Büszkén hazát árulni

2023. augusztus 10. 07:08

A végcél: hazánk térdre kényszerítése, maradék önállóságunk elvétele, gyarmatkénti betagozásunk a brüsszeli szivárványos szörnybirodalomba.

2023. augusztus 10. 07:08
DONÁTH Anna Júlia
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Hátunkat vessük a falnak, nehogy hanyatt vágódjunk a következő sorok olvasásakor:

»A Momentum NOlimpia-kampányának köszönhető, hogy nem ment még csődbe idén a magyar állam. Ez nem túlzás, és nem is dicsekvés. Hanem tény. A 2017-es NOlimpia-kampány nemzetmentőnek bizonyult.«Donáth (Nemzetmentő) Anna írta mindezt. Ő most a Momentum elnöke; azé a párté, amely 2017-ben – még lárvaállapotában, mozgalomként – levezényelte hazánk történetének egyik leggusztustalanabb népszavazási kampányát. (Csak azért nem »a« leggusztustalanabbat, mert azt a címet Gyurcsányék a 2004. december 5-i nemzetárulással minden bizonnyal örökre elhódították.)

Donáth Anna szerint tehát nem dicsekvés, hanem tény, hogy csődbe ment volna az ország, ha győz a pályázatunk, és meg kell építeni mindazt, ami az olimpiához kell. A hölgynek ezek szerint nem tűnt föl, hogy az elmúlt években sorra elkészültek ezek a sportlétesítmények: Puskás Aréna, MVM Dome sportcsarnok, atlétikai stadion és a többi. Mégsem ment csődbe az ország. Sőt láthatólag minél több minden épül, annál többeknek van munkájuk, annál jobban fut az ország szekere. Ki tudja, miért, a csőd az olyasmi, ami rendre baloldali kormányok idején támad, kézen fogva a megszorításokkal meg a »kiigazításokkal«, s végül mindig szügyig eladósodásba, IMF-mentőcsomagba torkollik. 

S akár olimpiai álmot gyilkolnak, akár uniós pénzektől fosztanak meg – végső soron egyazon hadműveletet hajtják végre. A végcél: hazánk térdre kényszerítése, maradék önállóságunk elvétele, gyarmatkénti betagozásunk a brüsszeli szivárványos szörnybirodalomba. Donáth Annáék ezen munkálkodnak – már amennyiben a harminc ezüstért végrehajtott hazaárulás »munkának« nevezhető.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. augusztus 10. 13:03
A végcél: hazánk térdre kényszerítése, maradék önállóságunk elvétele, gyarmatkénti betagozásunk a brüsszeli szivárványos szörnybirodalomba." hazaáruló Pride!!
kerek-a-perec
2023. augusztus 10. 09:52
Tomi bácsi figyelmébe: Magyarország nem tartozik a nyugati civilizációhoz, nem tartozik a nyugati értékrendbe, és így az EU nem hajlandó finanszírozni tovább ezt a fasiszta diktatúrát. Kedves Donáth Anna! Munkátok az EU-ban aranyat ér! Köszönjük!
kerek-a-perec
2023. augusztus 10. 09:42
A tolvaj csúti cigány egy alacsony életű tróger aki megvetést érdemel - hazaáruló, EU áruló, a szabad világ árulója! O1G LOP & a keleti börtönvilág felé húz! Itt a nagy probléma ! Jelenleg a tömeggyilkos Putyin szolgálatába szegődött, finanszírozza a háborúját, cserébe tőle remél támogatást az EU , a NATO és a szabad világ ellen. Röviden; egy becstelen, hazaáruló, EU áruló, szabad világ áruló szarházi rohadék ! Egy hazudozó genyó! Egy zsebtolvaj hozzáképes egy úri ember.
connorj
2023. augusztus 10. 09:23
NEM.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!