Nagy Feró leszögezte: lesz direkt politikai üzenet a jubileumi koncertjén

2023. július 16. 15:14

A rockzenész szerint, ha egy rockzenész azt mondja, hogy nem politizál, akkor hazudik.

2023. július 16. 15:14

Az Origo videóinterjút készített Nagy Feró Kossuth-díjas énekessel, a Beatrice frontemberével. Az interjúban úgy fogalmazott az énekes, hogy „az egész zenésztársadalom tudta, hogy milyen fontos talpköve vagyunk a rockzenének, egy olyan rendszerben, amelyik nem szerette egyáltalán a rockzenét és a rockzenészeket”.

Kifejtette, számára természetes, hogy fog politizálni az év végi jubileumi koncertjén. „Szerintem ha egy rockzenész azt mondja, hogy nem politizál, akkor hazudik. (…) Én biztos, hogy politizálni fogok: nagyon szeretném, ha hazánk politikusai jobbról és balról is megjelennének. Akik balról jönnek, azok az ördög álarcát fogják felvenni.

 

A vörös medúza minket is el akar önteni, 

 

és én ezt a koncerten is mindenképpen szeretném megjeleníteni. Egyes részeit pontosan tudom már, hogy miről fognak szólni. Arról, hogy Magyarország próbálja meg megtalálni ebben a nyomorult Európában a helyét valahogy” – taglalta meglátásait az énekes.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piszokalfréd
2023. augusztus 03. 14:39
Az ős Beatrice kíváló banda volt, remek számokkal. Feró sajnos lerombolta saját maga nimbuszát ezekkel a párthoz való dörgölőzésekkel, ráaásul már legalább háromszor fordította meg azt a bizonyos köpönyeget. Feleslegesen erőlteti a direkt politizálást, mert egyrészt táborának egy jelentős részét elveszíti, másrészt hadd értelmezzék már az emberek úgy a dalokat, ahogy ők akarják, nincs szükség sorvezetőre.
ludasmatyi-0
2023. július 19. 18:52
Barna nyelvű senkiházi
Fed74
2023. július 17. 10:37
Kilóg a fidesz fasz a szájából, ennek az alkoholista kutyának! Ez már akkor is egy senki volt, mikor még azt hitte hogy ő valaki! Zenésznek is mindíg egy senki volt! Szaros szájú kutya!
Töki
2023. július 17. 00:20
Ez az Feró! Ezt így is kell!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!