Megszorításokkal súlyosbított inflációval fosztják ki a magyar lakosságot

2023. július 18. 11:35

Mindenkit átvertek. A saját szavazóikat is.

2023. július 18. 11:35
null
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Képzeljük el, hogy a cég, ahol dolgozunk, 4 évre meghosszabbítaná a munkaszerződésünket, és fűt-fát megígér, ha maradunk. Hát maradunk.

De még meg se száradt a tinta a szerződésen, bejelenti, hogy nem utal többet a SZÉP-kártyára, és az egészségügyi szűréseket se fizeti többé. Rögtön utána megduplázza a munkahelyi menza árait, és különdíjat vet ki a rendelt ételekre, amit a recepción kell befizetnünk.

A WC-t is fizetőssé teszi. Majd a munkahelyi légkondiért is plusz pénzt számít fel, amit levon a fizetésünkből. Ha saját munkaállomást akarunk, fizetni kell érte. A tárgyalókat is külön díjért cserébe bérelhetjük. Kéri, hogy szálljunk be a rezsiszámlába, végül is mi fogyasztjuk azt a sok áramot.

És miközben sorra jelenti be az őrültebbnél őrültebb munkahelyi megszorításokat, azt vesszük észre, hogy minden hónapban pár ezer forinttal kevesebbet utal a bankszámlánkra. Mire észbe kapunk, már 20%-kal csökkent a fizetésünk.

Amikor pedig reklamálnánk, hogy nem ezt ígérte, figyelmeztet: 4 éves szerződést írtunk alá, és különben is, más cégeknél nemváltó műtétekre kötelezik a munkavállalókat.”

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 29. 13:03
Képzeljük el hogy Adolf Hitler unokája letilttatja a németeknek járó uniós pénzt. Persze az ÁVH ezredese Donáth Ferenc nem volt olyan jól elengedve észben mint Adolf Hitler, ez a gyerekeken is jól látszik a köcsög Donát Lászlón aki csöcsör ész és a másik köcsog ész Donáh Annán is.
Krupp Skya
2023. július 29. 07:50
Elmész te az ÁVHs kurva apádba!
cutcopy
2023. július 28. 21:29
Ráismerek, főpolgármesteri hivatal..
bagira002
2023. július 24. 02:56
Cikkel kapcsolatosan jut eszembe 2002-2010 népnyúzó Gyurcsány - Bajnai korszak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!