A Magyar Írószövetség nyitott a párbeszédre és a szakmai együttműködésre

2023. június 14. 10:50

Az MCC többségi tulajdonossá válása a Libri Csoportban hozzájárulhat a kiegyensúlyozottabb piaci működéshez.

2023. június 14. 10:50
null
Magyar Írószövetség

„A Magyar Írószövetség elnökségének közleménye

Hazánk legnagyobb reprezentatív írószervezetének elnöksége várakozással tekint arra a piaci változásra, amit a Libri tulajdonosváltása idézhet elő. A magyar írótársadalom elsöprő többségét képviselő Magyar Írószövetség úgy látja, hogy a tehetséggondozásért és a minőségi felsőoktatásért elkötelezett MCC többségi tulajdonossá válása a Libri Csoportban hozzájárulhat a kiegyensúlyozottabb piaci működéshez. Az Írószövetség vezetése reméli, hogy a Libri a jövőben a független irodalmi könyvkiadók minőségi kínálatának terjesztésére nagyobb hangsúlyt fog helyezni annál, mint amit az elmúlt évtizedekben megtapasztalhattunk. Ennek érdekében a Magyar Írószövetség nyitott a párbeszédre és a szakmai együttműködésre.”

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. június 14. 17:11
Az MCC egy tehetség gondozással foglalkozó intézmény. Szóval, aki emiatt visít az attól fél, hogy nem elég tehetséges!
Ehetős Odó
2023. június 14. 16:29
Jó lesz ez az Illibri!
síróbohóc
2023. június 14. 16:00
A kis Fülöp csivava még a fürdőkádban pityereg otthon, vagy kicsit megnyugodott a hír hatására, és már nekiállt körmölni az "Egy magyar patrióta küzdelmei"-t?
balbako_
2023. június 14. 15:53
A rendszerváltás után 32 évvel megint egy balliberális ideológiai bástya ledőlt. Rossz hír ez az olvashatatlan propagandakönyvek szerzőinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!