Gyöngyösi Márton nyilvános vitára hívja az ÁSZ elnökét

2023. június 28. 13:43

A pártelnök felháborítónak tartja, hogy olyan támogatások ügyében támadják a pártot, amihez semmi közük nincs.

2023. június 28. 13:43
null

Gyöngyösi Márton nyilvános vitára hívja az ÁSZ elnökét. A Jobbik-Konzervatívok elnöke Facebook-bejegyzése szerint a párt minden kampánypénzzel elszámolt. Gyöngyösi szakmailag megalapozatlannak, elfogadhatatlannak és felháborítónak tartja, hogy olyan támogatások ügyében támadják a pártot, amihez semmi közük nincs.

Kíváncsian várom az ügyben Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely, valamint kollégáik magyarázatát, ha már egyszer az ő »pénzezgetésük« miatt minket akarnak megbüntetni” – olvasható Gyöngyösi Márton posztjában.

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2023. június 30. 11:53
Önbizalom, az van, Márton :)
amca
2023. június 28. 21:26
Ez a kilinxcsorrú gyagya, aki nemsokára eltűnik a wcben vonaglógábor,schneiderdiszno,jakabdisznó meg a többi 6 elemis után.
technostation
2023. június 28. 19:35
Nem vitázni kéne, hanem elismerni a gyakorlatilag bizonyitott külföldi támogatásokat.De ugy látszik már jól megtanultatok hazudni Gyurcsánytól és kedves nejétől!
Sün Balázs
2023. június 28. 17:04
Márton! Nézz utána a Jobbik irattárában, talán ott rálelhetsz, hogy az előválasztás "sikere után" a pártod akkori elnöke is részt vett abban az egyezségben, mely szerint mind a 6 ellenzéki párt beáll MZP mögé, és abban is megegyeztek 2022. őszén, hogy közöens bonyolítják le az ellenzék választási kampányát. A kampányhoz pedig az MMM fogja gyűjteni az adományokat. Ezt az interneten is közzétették, és megadták az MMM bankszámláját. MZP pedig még panaszkodott is, hogy a 6 ellenzéki párt csak kevéssel járult hozzá a közös kampány költségeihez az állam által juttatott pénzekből. De valamennyit adtak is. Biztosan a Jobbik is adott valami pénzt MZP kampányához. Nyilván emiatt esett neki olyan alpári módon Jakab Péter MZP-nek az óriási bukás után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!