Ismert homoszexuális közéleti szereplőket és influenszereket látott vendégül David Pressman (FOTÓK)

2023. június 08. 17:18

A pride hónap alkalmából tartott vacsorán jelen volt Ungár Péter és WhisperTon is.

2023. június 08. 17:18
null

David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete arról számolt be Twitter-oldalán, hogy a júniusi pride hónap alkalmából másságukat nyíltan vállaló, ismert személyeket látott vendégül a nagykövetségen.

Pressman bejegyzésében úgy fogalmazott: „Elismerjük azokat, akik minden magyar ember láthatóságáért, egyenlőségéért és emberi jogaiért dolgoznak. (...)

egy érdekes és informatív beszélgetésre.”

A poszthoz mellékelt fotók szerint az eseményen részt vett Árvai Péter, a prezentációs szoftver, a Prezi társalapítója, Ungár Péter, az LMP társelnöke, Kocsis Tibor, a 2011-es X-Faktor győztese, Barabás Richárd, a Párbeszéd önkormányzati képviselője, valamint WhisperTon influenszer is.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: David Pressman Twitter-oldala

***

 

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2023. július 28. 03:55
....helyesbitek( javítani nem lehet?????).......gondolom,mindet le is szopta...meg...tovább nem ragozom,....mert elhanyom magam..
alenka
2023. július 28. 03:52
.....gondolom,mindet kebus szóltam...meg....tovább nem ragozom,elhanyom magam...
Domokos
2023. június 10. 09:31
Mint mindig - most is egy helyre hordta össze a szellőcske a szemetet . Egy nagyobb haza is vihetné buziországba , ne itt piszkitsák a levegőt .
formaegy
2023. június 09. 19:11
"Ismert homoszexuális közéleti szereplőket és influenszereket látott vendégül David Pressman" No és hogyan oldotta meg? Óránként egy-egy térdeplés előtte, vagy egyszerre mind libasorban kutyapózban a sorrend változtatásával? )))))))))) Pffffffffff Hányinger, köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!