Rendkívüli: távozik a népszerű műsorvezető az ATV-től, átalakul a műsorstruktúra is

2023. június 01. 19:22

A Media1 értesülése szerint az ATV Csoport a kedvezőtlen pénzügyi helyzet miatt kezdett racionalizálásba.

2023. június 01. 19:22
null

Bizonytalan időre felfüggesztik a 92.9 Spirit FM Aktuál című reggeli műsorának sugárzását, így ezzel az utolsó olyan, az ATV Csoporthoz tartozó televíziós- és rádióműsortól is elbúcsúzik Lampé Ágnes, amelyben az utóbbi időben hallható vagy látható volt – értesült a Media1. A lap hozzátette,

az ATV Csoport a kedvezőtlen pénzügyi helyzet, az ATV Zrt. veszteségessé válása miatt kezdett racionalizálásba.

Lampé Ágnesnek az ATV-n is voltak műsorai, de ezek közül a maiTéma nemrég megszűnt, az ÖT című vitaműsorból pedig a tévétársaságnál zajló személyi átcsoportosítások során került ki. 

„Elengedhetetlen néhány fájdalmas döntés”

A Media1 az ATV Csoport sajtósainál érdeklődött, mi az oka, hogy a sajtóban legtöbbet hivatkozott reggeli műsor szűnik meg a Spirit FM-en, és hogyan alakul az új műsorstruktúra. Valamint rákérdeztek Lampé Ágnes távozására is.

Kérdéseikre az alábbi választ kapták csütörtök délután:„A hazai és nemzetközi médiavállalkozásokhoz hasonlóan az ATV Csoportot is érzékenyen érinti a gazdasági válság. A hosszútávú stabil működés érdekében elengedhetetlen néhány fájdalmas döntés. A Media1 által említett példák is ehhez voltak köthetőek. A részvénytársaság vezetősége arra törekszik, hogy a kiigazítás ne lépje túl a szükséges mértéket, és azok, akik a műsorainkat követik, ne érezzenek minőségromlást. Hálásak vagyunk nézőinknek, hogy az elmúlt hetekben emelkedett a nézettségünk. A kiemelt műsorainkat, az Egyenes Beszédet, a Startot, a Heti Naplót és az ősszel visszatérő Géniuszt sem érintik ezen változások.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vensarkanygyik61
2023. október 23. 11:00
Jajj istenem! Ági!
fidess-2
2023. augusztus 29. 07:25
Ennyi ostoba bvarmot mint itt...csak azért reg.eltem,hogy halálra nevethessem magam rajtatok ti barmok...megy elöl a kos ti meg bégetve utána
Domokos
2023. június 06. 06:58
Népszerü ? Az egész ATV-t sem lehet középszerünek nevezni - momcsi ivadékok müsora . Mivel ezek már annyira génhibások hogy nem képesek szaporodni , nem igazán van aki nézze a müsorokat . DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
KBA98
2023. június 02. 16:45
ergo lehet, hogy megszűnik a szekta tv?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!