„Kacsazsírt teszek a teámba, hogy valamennyi kalóriát bevigyek” – nincs jó állapotban, a börtönből üzent Lagzi Lajcsi

2023. május 24. 12:01

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is” – fogalmazott a trombitaművész.

2023. május 24. 12:01
null

„Már csak leturmixolva tudom elfogyasztani a mákos tésztát is” – fogalmazott a Blikknek Galambos Lajos. A portál szerint a trombitaművész egyre rosszabb állapotban van a baracskai börtönben, csak pépes ételeket képes fogyasztani.

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani” – fogalmazott Galambos.

Hozzátette: már nem tudott mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyen a szervezetébe, így kacsazsírt szokott tenni a teájába.

„Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen,

a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim, sőt: vannak, amelyek romlottak is”

– hangoztatta a trombitaművész. Elárulta, nemrég misén vett részt a börtön falain belül.

„A misét a Pannonhalmáról érkező két ferences szerzetes lelkész tartotta, a példabeszédet pedig én olvashattam fel. Sőt, a miseénekek előkészítésében is aktívan részt vettem, mondhatni, ministráltam.

Különös módon egy gyermekkori álmom is teljesült itt, a börtönben, hiszen kiskoromban kántornak készültem”

– fogalmazott Galambos Lajos.

Nyitókép: YouTube

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2023. május 25. 06:30
Egyszerűbb lett volna becsületesen élni. Nem kéne a kacsazsíros tea.
krampus
2023. május 25. 04:17
Milliardoskent lopta a gazt, villanyt. Most sajnalni kene ezt a hulladekot? Ha vitamint akar, akkor szopja le Orsosekat! Allitolag a geci tele van vitaminnal.
sarzal
2023. május 24. 19:12
Aki nem érzi magát jól egy börtönben azt ki kell engedni. A trombitásokat meg mindenképpen.
remi
2023. május 24. 18:44
Ezeket a cikkeket olvasva már mindenki biztos lehet benne, hogy ez a legalja tolvaj hamarosan szabadulni fog. Inkább napok mint hetek kérdése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!